Tom Hardy prohrál sázku s DiCapriem a musel si vytetovat: Leo ví všechno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tom Hardy prohrál sázku s DiCapriem a musel si vytetovat: Leo ví všechno!

Oba herci si společně zahráli ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání
Oba herci si společně zahráli ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání (Foto Instagram)

Někdy se sázet nevyplácí. A britský herec Tom Hardy (40) to poznal na vlastní kůži. DOSLOVA! Kvůli prohrané sázce s Leonardem DiCapriem (43) si musel nechat na biceps vytetovat nápis: »Leo ví všechno!«

Oba herci si společně zahráli ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání (2015). A DiCapria tehdy nadchl výkon kolegy natolik, že prohlásil: „Vsadím se, že tě nominují na Oscara!“ Hardy ten dojem neměl, a tak si společně plácli, že kdo sázku prohraje, nechá si od toho druhého vytvořit kérku.

Hardy nominaci skutečně získal a odveta od DiCapria ‒sám za Revenanta svého jediného Oscara dokonce získal! ‒ na sebe nenechala dlouho čekat. „Pěkně hnusným rukopisem mi na ruku naškrábal nápis »Leo ví všechno«. Řekl jsem mu, že si to nechám i vytetovat, ale že to musí napsat pořádně.“ Jak vidno, Hardy drží slovo. Svou pořád nevzhlednou kérku teď poprvé ukázal na selfíčku ze San Franciska. „Leo se musí královsky bavit, když to vidí,“ okomentovali fotku fanoušci.

Na video s Leonardem DiCapriem se můžete podívat zde:

Oba herci si společně zahráli ve snímku Revenant Zmrtvýchvstání


 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.