Nicole Kidman (50): Další dítě na cestě?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nicole Kidman (50): Další dítě na cestě?!

Nicole Kidman miluje mateřství.
Nicole Kidman miluje mateřství. (Profimedia)

Nicole Kidman patří mezi nejslavnější a nejlépe placené herečky Hollywoodu. Letos v Cannes se ukázala hned ve čtyřech premiérách a herectví ji stále baví a naplňuje. V seriálu Sedmilhářky excelovala a získala si obdiv mnoha žen. Bravurně totiž zvládla roli týrané matky dvou synů. Děti herečku obklopují celý život, má dva vlastní potomky, dva adoptované a tím možná nekončí…

Ve třiadvaceti letech si vzala herce Toma Cruise se kterým adoptovala dvě děti. I když byla Nicole v té době velmi mladá, brala rodinný život jako největší výhru a kolegyním, které si užívaly divoké večírky, nezáviděla. Tento styl žití jí vyhovoval. Proto ji konec manželství s Tomem způsobil obrovskou bolest. Až poté, co si vzala hudebníka Keitha Urbana, opět pocítila štěstí a našla životní lásku. S Keithem má dva potomky, jedno dítě porodila sama a druhé jim přivedla na svět náhradní matka.

Mateřství má herečka v sobě velmi zakořeněné, je tedy možné, že se dočkáme malé Nicole nebo malého Keitha. „Pořád mám naději, že se v tomhle směru ještě něco stane. S manželem bychom moc rádi. Babička porodila moji matku ve věku 49 let… Víte, už jsem nedoufala, že se mi podaří otěhotnět, ale ve 41 letech se to stalo. A pak jsme chtěli další dítě tak strašně moc, že jsme zvolili náhradní mateřství, protože moje šance na otěhotnění byly tehdy menší a menší,“ odpověděla Kidman na otázku Instinktu, zda chce další potomky.

Na video s Nicole Kidman se můžete podívat zde:



Přečtěte si
ivoadler
6. 12. 2017 • 18:54

Fandím jí. Herečka podle mého gusta. Až na tu svatbu s Cruisem. Jako profík dobrej, Jako člověk wool.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.