Mariah Carey poznala, že za peníze si štěstí nekoupí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mariah Carey poznala, že za peníze si štěstí nekoupí!

Mariah svoje křivky ráda ukazuje.
Mariah svoje křivky ráda ukazuje. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

I když je Mariah Carey (47) jednou z nejslavnějších a nejbohatších zpěvaček na světě, klid v životě jí to ale nezařídilo. V jednom týdnu zjistila, že její sestru žalují kvůli bouračce v opilosti, a hned nato ji za současnou váhu uráželi na sociálních sítích.

„Měla bys zhubnout, protože začínáš vypadat jako velryba,“ zněl jeden ze zlých komentářů. A to si jen na Instagram vyvěsila romantickou fotku s mladým přítelem Bryanem Tanakou (34).

Kruté reakce se hrnuly jedna za druhou, přitom vše, co bylo vidět, byl jen nadupaný dekolt. Mnohem víc ji ale zasáhl další průšvih její už tak problémové sestry Alison (55). Ta již pracovala jako prostitutka, propadla drogám a nakazila se virem HIV. Teď ale ohrozila na životě i ostatní, když řídila opilá.

Jela po špatné straně silnice, bourala a druhý řidič je kvůli ní nadosmrti postižený. Nenechal to ale jen tak být a Alison žaluje v přepočtu o 43 milionů korun. Jestlipak Mariah černé ovci rodiny pomůže?

Na nešťastný pár zpěvačky Mariah Carey se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.