Michaele Kuklové už zase skončil vztah fiaskem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Michaele Kuklové už zase skončil vztah fiaskem!

Míše už to zase nevyšlo!
Míše už to zase nevyšlo! (Marek Pátek / Aha)

Netrvalo to dlouho a už zase usíná sama. Smůla v lásce Michaely Kuklové (49) pokračuje.
Po půl roce teď skončil její vztah s Jiřím Kášem (38), přesto na lásku nezanevřela.

Tohle by jí snad nikdo nepřál. Ještě v únoru otevřeně mluvila o silných citech, které se mezi ní a fotografem Playboye rozhořely. Několikaměsíční vztah jako osudový viděl i Míšin partner. „Když jsme se potkali, hned to mezi námi přeblesklo. Je to osud. Nemusela mne ani něčím dlouho okouzlovat. Stačil jeden pohled.“

Zůstali přátelé
Od tohoto vyznání ale stačilo uplynout sotva čtvrt roku a herečka na sociální síti oznámila smutný konec. „S Jiřím už jsme jenom kamarádi. Vděčím mu za hezký čas a doufám, že další spolu zažijeme, protože praví přátelé jsou na celý život. Ani jeden nesmutníme, tedy není třeba nikoho litovat,“ přiznala filmová princezna Jasněnka. „Je to báječný kluk,“ komentovala záležitost deníku Aha!

Další vztah nezatracuje
Přestože ani první muž po pěti letech samoty v jejím životě nezůstal, na další lásku nerezignovala. „Když to přijde, tak to přijde. Opravdu nepotřebuju někoho hledat, jsem spokojená. Ale jako přišel tenhle vztah, může přijít další. Do osudu nevidím,“ svěřila se deníku Aha! Další detaily ale odmítla komentovat: „Nechci o soukromí mluvit, co budu dělat a jak to budu dělat.“

Jedna milostná lapálie střídá druhou...
S muži to má filmová krasavice těžké. Třináct let byla manželkou Jiřího Pomeje(52). Po rozvodu žila chvíli sama, než našla náruč podnikatele Romana Holomka (59). Z čtyřletého vztahu se páru narodil syn Roman (8), láska ale nevydržela. Po pěti letech se zdálo, že jí ze samoty konečně vytrhne Jiří Káš, kterého veřejně představila v únoru. Ani tenhle »pokus« ale nevyšel.

Na video s Míšou Kuklovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
18. 7. 2017 • 21:32

... ona si opět někoho najde i když to nebude napořád. Nakonec proč by se měla vázat na jedneho chlapa ? O sebe se postará sama , nemusí se nechat vydržovat . Když vzájemná přitažlivost skončí v klidu se rozejdou.

amej
18. 7. 2017 • 09:37

pořádných chlapů je dnes hodně málo. A když se ženská naučí být soběstačná, nemá důvod tolerovat třeba podprůměrnost...

aveneta
18. 7. 2017 • 09:28

Kuklová holt nemá nos na požádného muže....vybírá si v tzv. nestálých vodách...no jo, Franta s Kolbenky by jí nevoněl a takové můzy nemívají často stálost.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.