Maxová šla do kolen: Je to sen každé ženské! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Maxová šla do kolen: Je to sen každé ženské!

Topmodelka Tereza Maxová nechyběla u představení exkluzivních bot Manolo Blahnik
Topmodelka Tereza Maxová nechyběla u představení exkluzivních bot Manolo Blahnik (Archiv značky)

Je to vášeň a je to i posedlost! Mít v botníku nový kousek luxusních bot, je snem každé ženy. V Praze Maxová (45) představila unikátní boty od španělského návrháře.

Takhle pěkný kousek od proslulého Manola Blahnika, je opravdu sen a jen málo z nás si jej může splnit. Tereza Maxová představila tento módní kousek v rámci výstavy Art of Shoes v pražském Museu Kampa, která bude probíhat od 11. srpna do 12. listopadu.

Tyto ručně vyrobené boty, zdobené českými křišťály by si prý modelka ale nekoupila, protože cena je stejně luxusní, jako boty. Jeden pár 5000 eur (135 tisíc korun). Modelka sama si ušetřila a Blesku řekla: „Jeden pár jsem si koupila už dávno," s tím, že je nosí opravdu na výjimečné příležitosti. Teď už raději utrácí za cestování.

Na video s Terezou Maxovou se podívejte zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
kozinozka
29. 6. 2017 • 13:55

O jakém typu ženy to paní Maxová mluví?Mám tedy jiné sny, než nakupovat další botky. Jsou ženy,které nakupuijí hodně nerady, představte si to, i takové jsou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.