Osvědčený recept Jardy Jágra: Spánek a sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Osvědčený recept Jardy Jágra: Spánek a sex!

Jaromír Jágr prý svůj volný čas tráví víceméně jen v ložnici..
Jaromír Jágr prý svůj volný čas tráví víceméně jen v ložnici.. (Foto You Tube, Getty Images, archiv Blesku)

Pokud zrovna neválí na ledě, nehne se z ložnice! Hokejový bůh Jaromír Jágr (45) totiž žije životem lva, který má zálibu pouze ve dvou činnostech: spánku a sexu!

Hokejisté jsou v civilním životě notoričtí lenoši a »Džegr« není žádnou výjimkou. „Moje využití volného času je úplně jiný, než si představuje moje partnerka. Já jsem spíš lev, který si lehne a osmnáct hodin spí,“ prozradil v rozhovoru s youtuberem Martinem Malým a se smíchem přidal: „Lvi totiž nic jiného nedělají, než spí a užívají si sexu.“

Bingo! Takže pokud chce Veronika svého miláčka vidět, musí se jít přitulit pod peřinu...
Je to snad ten hlavní důvod, proč je Jarda věčně pozitivně naladěný? „Ve své třetí a poslední knížce chci prozradit, jakým způsobem jsem žil a dostal se ke všem cílům. Vyjít by měla, až skončím nebo těsně před mým koncem, jenže jak si pořád snažím prodloužit kariéru, vydání posouváme,“ chechtal se. Jestlipak se v ní pochlubí i nějakými »lvími« příběhy?

Na video s Jardou se podívejte zde:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.