Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho zítřejšího DVD - Mlátička i návrhář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho zítřejšího DVD - Mlátička i návrhář!

Van Damme navrhl především maskáče a džínové kalhoty, ale i upnutá trička. A takhle své modely předvádí.
Van Damme navrhl především maskáče a džínové kalhoty, ale i upnutá trička. A takhle své modely předvádí. (Profimedia.cz)

PRAHA – Neuvěřitelné! Populární filmová mlátička JeanClaude Van Damme (46) má vlastní řadu oblečení! Hlavní hvězda filmu Kontraband, který si budete moci koupit už zítra spolu s deníkem Aha! na DVD za pouhých 45 korun, dokonce svoji řadu »hadříků« pojmenoval Dammage7 a nestydí se ji nosit ani na snobský filmový festival v Cannes!

PRAHA – Neuvěřitelné! Populární filmová mlátička Jean-Claude Van Damme (46) má vlastní řadu oblečení! Hlavní hvězda filmu Kontraband, který si budete moci koupit už zítra spolu s deníkem Aha! na DVD za pouhých 45 korun, dokonce svoji řadu »hadříků« pojmenoval Dammage7 a nestydí se ji nosit ani na snobský filmový festival v Cannes!

Ze své módní řady, která není z nejlevnějších, dokonce slíbil věnovat polovinu výdělku na charitu. „Chceme, aby peníze šly na konkrétní nadaci tak, aby se nemohl ani cent zpronevěřit,“ tvrdí belgický silák, kterému se za Velkou louží přezdívá kvůli jeho původu »Svaly z Bruselu«.

Van Damme přitom navrhl především maskáče a džínové kalhoty, ale mezi jeho fanoušky si získala popularitu i upnutá trička. Pokud chcete pár kousků od Van Damma vlastnit, není nic jednoduššího! Stačí sednout na letadlo a zaletět si do londýnského krámku Harrods store, jehož vlastníkem je Mohammad AlFayed. Jeho syn Dodi se proslavil vztahem s princeznou Dianou.

O tom, že Van Dammovy kvality jsou především ty před kamerou, se můžete přesvědčit už zítra, kdy si lze k deníku Aha! koupit za pouhých 45 korun DVD s filmem Kontraband! Tam totiž Van Damme vystupuje jako bývalý prodejce falešného oblečení, který je na stopě nekalým praktikám čínské mafie.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.