Britney Spears: Tohle vážně přepískla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Britney Spears: Tohle vážně přepískla!

Britney Spears hledá chlapa.
Britney Spears hledá chlapa. (Foto: Reuters, Instagram, ara)

Zpěvačka Britney Spears (34) už je nějakou dobu bez partnera, a tak má oči stále na šťopkách, aby toho pravého nepřehlédla. Při návštěvě Londýna si jednoho dokonce jednoho vybrala přímo na ulici. Americká hvězda má ale smůlu, její vyvolený má manželku a dvě děti.

Britney si neznámého krasavce všimla při cestě autem, jel zrovna vedle ní na motorce. Nelenila, natočila ho a video zveřejnila na svém Instagramu s komentářem: muži v Londýně, ó můj bože. A protože ji na této sociální síti sleduje 13,5 milionu lidí, její óda na muže se rychle rozšířila do celého světa.

Phila Luptona (46) v natočeném muži poznali jeho kolegové podle helmy a hned ho na jeho rychle nabytou slávu upozornili. „Je to jako vyhrát loterii, ale bez peněz,“ směje se Phil. Tatínkovu popularitu zbožňují jeho dcery Daisy (6) a Milie (11), přece jen si ho všimla popová hvězda.

Jeho manželce Louise (42) ale do smíchu moc není. I když ví, že je její muž velmi atraktivní, zpěvaččino video na něj přivedlo tolik pozornosti, že si ho bude muset dost hlídat. „ Hodně mladých dívek, které ho na internetu viděly, si myslí, že vypadá skvěle,“ říká Louise.

Aby jí za nějakou mladší nepláchl, předchází si ho teď třeba snídaněmi do postele. Podle Phila se ale bát nemusí, za Britney ji určitě vyměnit nechce. „Je velmi přitažlivá. Ale já bych nechtěl žít v záři reflektorů,“ prohlásil.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.