Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD: Jeho největší tajemství? Unikl znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Jean-Claude Van Damme, hvězda našeho DVD: Jeho největší tajemství? Unikl znásilnění!

Jean-Claude Van Damme okouzlil svět svými svaly a akčními scénami ve filmech a stal se idolem nejen pro miliony žen a dívek.
Jean-Claude Van Damme okouzlil svět svými svaly a akčními scénami ve filmech a stal se idolem nejen pro miliony žen a dívek. (: Profimedia.cz)

PRAHA – A je to tady! Už zítra vám přineseme první DVD z naší speciální edice. Akční trhák Probuzená smrt si budete moci koupit spolu s deníkem Aha! za pouhých 45 korun.

A je to tady! Už zítra vám přineseme první DVD z naší speciální edice. Akční trhák Probuzená smrt si budete moci koupit spolu s deníkem Aha! za pouhých 45 korun. V hlavní roli Probuzené smrti se představí hollywoodská hvězda Jean-Claude Van Damme (46). Jeho životní příběh je jako z pohádky o Popelce! Jen s tím rozdílem, že hlavním hrdinou je neduživý chlapec z Bruselu, který udělá kariéru v zemi strýčka Sama. Naučil se bojovat, zařídil si posilovnu a pětkrát se oženil. To ale až poté, co se musel jako černý přistěhovalec živit v USA třeba jako masér a odhánět natěšené gaye ze svého masážního lehátka!

„Ten chlápek ke mně přišel na masáž, byl úplně nahý, a když jsem se ho zeptal, jestli nemá ručník, jen odvětil, že ho nepotřebuje. A když jsem mu začal masírovat záda, začal roztahovat nohy. Nemám nic proti homosexuálům, ale jeho erekce mě vyhnala z místnosti,“ přiznal Van Damme krušné začátky své kariéry pro časopis Playboy.

Poté, co se živil ještě řízením limuzíny, čištěním koberců či cvičením aerobiku, se konečně uchytil a jeho kariéra filmového svalovce se naplno rozjela. „Byl jsem blázen do filmů už od dětství. Všichni mi ale říkali, že udělat kariéru v Hollywoodu je bláznovství. »Hloupost, nikdy to nedokážeš« tvrdil mi můj otec. Jsem rád, že se spletl,“ dodává pro Playboy Van Damme.

Van Damme začal být úspěšný a začal střídat ženy. Oženil se celkem pětkrát, slavným se pak stal jeho výrok »Moje žena není mým nejlepším sexuálním partnerem, ale dělá dobře domácí práce.« Feministky měly nového nepřítele, který měl svaly a byl rychlý jako blesk. Chtěl však být ještě lepší. „Když běžím od krbu k oknu, jsem tam za deset vteřin. Jenže ptákovi to trvá jen jednu sekundu a kyslík žádný na přemístění nepotřebuje,“ tvrdí Van Damme.

„Vždy jsem chtěl být ještě lepší,“ uzavírá Belgičan, který má v Americe přezdívku »Svaly z Bruselu«.

Probuzená smrt

Deník Aha! vám již zítra přinese jeden z nejúspěšnějších filmů belgického svalovce Jeana-Clauda Van Damma Probuzená smrt. O čem tento napínavý akční snímek je? Van Damma pořádně naštve, když hlava čínské mafie Sun Quan zabije jeho milovanou manželku. A válka osamělého gangstera na odpočinku s hordou čínských nájemných zabijáků může začít! Akční film, který provázejí automobilové honičky, pouliční bitky i závěrečný finálový souboj s padouchem opravdu stojí za to. A to už ani nezmiňujeme zajímavé exteriéry či filmové triky, které můžete zhlédnout jen v těch nejlepších filmech! Film Probuzená smrt by zkrátka rozhodně neměl chybět ve vaší domácí filmotéce. A s deníkem Aha! jej můžete získat na DVD již zítra za pouhých 45 korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.