Abbasová (36) o vztazích: Co jsem dělala špatně? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Abbasová (36) o vztazích: Co jsem dělala špatně?

Lejla Abbasová se v minulých vztazích snažila až příliš...
Lejla Abbasová se v minulých vztazích snažila až příliš... ( Foto herminapress.cz, ara)

Lejla Abbasová má za sebou těžký rozchod s Michaelem Kocábem, se kterým má čtyřletého syna Davida. Snědá moderátorka nyní sebekriticky zhodnotila své předchozí vztahy.

Lejla je vášnivá žena. Když se zamilovala, šla do všeho po hlavě. To už ale nyní opakovat nehodlá. Stoprocentní kompromisy jsou pro matku samoživitelku nemyslitelné. „Dokázala jsem především na začátku vztahu jet na dvě stě procent, prostě ho přepálit. Možná je to i tím, že jsem vyrůstala jen s mámou a sestrou. Neznala jsem model každodenního vztahu. Navíc nám máma opakovala: pozor abyste nedopadly jako já, což pro mne v překladu znamenalo: udělej všechno pro to, aby vztah vydržel. Což je samozřejmě kontraproduktivní, protože vztah vystavíte hned od začátku úplně nerealisticky,“ svěřila se Abbasová pro Právo.

A dokáže si krásná moderátorka představit, že by našla nového tatínka pro syna Davídka? „To by bylo hodně dané tím, koho bych potkala. Pokud bych narazila na vztah, který by měl větší počet překážek, než je zdrávo, už budu zvažovat, jestli to za to stojí,“ tvrdí Lejla nekompromisně s tím, že právě přílišná snaha z její strany stála za rozpadem předchozích vztahů. S otcem svého dítěte Michaelem Kocábem prý ale nyní vychází skvěle. „Naším rozchodem si začal uvědomovat, že má malé dítě, které má své potřeby, stal se z něj konečně táta. Je zábavný a správně střelený, duší mladý,“ dodává Abbasová.

 



Přečtěte si
ivoadler
19. 11. 2016 • 16:13

Kocáb je střelený! Co taky jinýho, umělec. Lejla - periferní umělkyně.

ppadys13
12. 11. 2016 • 21:29

špatné bylo to,že podržela právě Kocábovi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.