Jiří Langmajer: Ležel jsem na prkně jak lachtan! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jiří Langmajer: Ležel jsem na prkně jak lachtan!

Jiří Langmajer
Jiří Langmajer  (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Točilo se nejen u nás, ale i na Kanárských ostrovech. Tam totiž hrdinové nové české letní komedie Sezn@mka vyrazí nejen na seznamovací pobyt, ale také se pomstít šéfovi agentury, který je sám donjuanem číslo jedna. Nová komedie vtrhla do kin koncem července a její premiéru si nenechala ujít celá řada celebrit. A brzy nás v kinech čeká další skvělá komedie!

„Role Kristiána v Sezn@mce je jeden z dárků, který jsem dostal k padesátinám. Paní režisérka ji napsala přímo pro mě,“ prohlásil s úsměvem představitel hlavní role, Jiří Langmajer (50), který zde hraje nenapravitelného svůdníka. O tom, že mu roli psali na tělo, svědčí i to, že si jeho ženu, která z počátku nemá o nevěrách svého muže ani tušení, zahrála jeho životní partnerka Adéla Gondíková.

Musel začít tančit

Scénář mu prý připravil řadu překvapení, s nimiž opravdu nepočítal. Musel například tančit! „Snažil jsem se z toho vykroutit, ptal jsem se režisérky – proč to tam chceš? Řekla mi, že proto, že je to hezký a bez možnosti další diskuze mě poslala k choreografovi,“ líčí přípravy na film. To ještě netušil, že mnohem horší bude točení scén v moři. Musel totiž surfovat!



Ještě horší byl surf!

Zatímco studená voda herci, který se věnuje otužování, vůbec nevadila, mnohem větší potíž měl se samotným prknem. „Musel jsem surfovat, což rovněž není můj šálek kávy. Ležel jsem na prkně jako lachtan a dělal, že to umím,“ smál se herec. „Výhodou filmu je, že se všechno dá sestříhat tak, aby tam člověk vypadal, že něco umí,“ dodal.  „Surfování jsme ve filmu nechali věrohodně, čili je znát, že to není Jirkova parketa. To on ale uviděl až v kině,“ okomentovala to režisérka a autorka scénáře Zita Marinovová.

Chcete-li vyrazit na film s dětmi, pak pro vás české komedie s doporučenou návštěvností od 12 a 15 let nebudou to pravé. S ratolestmi se můžete vydat na film, který na plátna kin vtrhl také během léta – novou verzí »klasiky« – Heidi, děvčátko z hor. Čeká vás nejen silný příběh, ale i nádherná švýcarská příroda a skvělé herecké výkony, zkrátka podívaná pro všechny generace.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.