Schneiderovou vystřídá Šípková! Horká adeptka na zlato! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Schneiderovou vystřídá Šípková! Horká adeptka na zlato!

Tanečník přinesl na přivítanou květinu a mast na bolavé svaly.
Tanečník přinesl na přivítanou květinu a mast na bolavé svaly. (Foto: ČT, ara)

Sportuje tvrdě celý život, takže taneční soutěž StarDance by pro Olgu Šípkovou (47) měla být procházka růžovým sadem. Mistryně světa ve sportovním aerobiku navíc »vyfasovala« Marka Dědíka (29), který loni získal stříbro s Jitkou Schneiderovou (43). Vytančí si letos zlato?

Pár se totiž vedle herců Jany Plodkové (34) a Romana Zacha (43), zpěvačky Anny K (51) či lyžaře Ondřeje Banka (35) jeví jako jasný favorit. Jenže Šípková, zvyklá nejen na vítězství, ale i prohry, stojí nohama na zemi. „Do tanečních jsem chodila, jak bývalo zvykem. Ale to, co jsem poznala z prvního tréninku, nemá s tímto tancem nic společného,“ přiznává cvičitelka.

Přesto si někteří fandové taneční soutěže myslí, že Šípková bude díky celoživotnímu cvičení aerobiku ve výhodě. To si ovšem Olga nepřipouští. „Bude to pěkný záběr! A to jsem na pohyb zvyklá... Dá se předpokládat, že jsem fyzicky zdatná, ale rozumní lidé mi to vyčítat nebudou. Nabídku jsem chvíli zvažovala – ano, i z důvodů mé fyzicky náročné práce,“ řekla deníku Aha! Olga s tím, že ji Česká televize oslovila včas, takže si stihla udělat na podzim volnější program. Trapas při prvním setkání
Ani jeden netušil, kdo jim byl přidělen. Marek Dědík se pokusil o vtípek, a tak kromě květiny přinesl i mastičku na bolavé svaly. To se ale ukázalo úsměvné a nepotřebné. Šípková už totiž dobře ví, jak namožené svalstvo rehabilitovat. „První setkání pro mě bylo velmi příjemné. Olinka mě překvapila, jak je křehká a jemná osoba,“ svěřil Aha! tanečník přímo z rumunského mezinárodního kempu, kde vyučuje přes prázdniny tanec.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.