Petra Černocká: Podivná oslava manželových narozenin! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Petra Černocká: Podivná oslava manželových narozenin!

Manželé mají rádi i pejsky.
Manželé mají rádi i pejsky. (Foto pro Aha!: Zuzana Vrbová)

Pozvala manžela ke kočkám. Petra Černocká (66) vzala svého muže Jiřího Pracného na jeho 63. narozeniny na oslavu do kočičí kavárny.

„Jirka víno nepije, tak jsme šli na kafíčko. Paní majitelka nás hned ve vchodu upozornila, že si ty číči vzala z útulku a že kočka Božena krade dorty,“ svěřila se Saxana. Pracný, jehož syn má obchod s krmivem pro veškeré domácí mazlíčky, směl výjimečně jako oslavenec kočky krmit tyčinkami, kterých mívá plné kapsy. Jinak je to v kavárně zakázané.

„Večer měl pak Jirka doma oslavu pro kamarády v retro stylu. Chlebíčky, rajčatový salát, jen místo Pražského výběru jsem pro nás koupila trochu lepší víno,“ popsala Černocká.



Přečtěte si
-bello-
26. 3. 2016 • 16:29

Viděla jsem ji v pořadu Novotného a spolu s Žilkovou a obě byly lehce oplzlé s lehce oplzlými gesty.To se mi na ženských nelíbí. Já už úplně zapomněla, že původně je zpěvačka. Do kavárny s kočkama bych nešla.Jsem šíleně hygienická.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.