Patrik Hezucký měl po svých narozeninách v práci málem „áčko“. Probudil ho Mareš | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Patrik Hezucký měl po svých narozeninách v práci málem „áčko“. Probudil ho Mareš

 (Evropa 2)

Patrik Hezucký(46), oslavoval své narozeniny tak bujaře, že ráno nedorazil včas na svou pravidelnou Ranní show na Evropě 2. Jeho parťák Leoš Mareš mu ale připravil nečekané překvapení a jeho peprné vyjádření k neúčasti v práci pustil bez varování do živého vysílání. Místo narozeninového dortu tak Hezucký dostane v práci výjimečné tresty, o kterých mimo jiné rozhodnou i posluchači rádia!

Patrika narozeninovou párty s dortem a čekali na oslavence. Ten však zaspal a na vysílání dorazil o téměř hodinu později. Telefonát, ve kterém vysvětluje svůj pozdní příchod, ale pustil Mareš do vysílání živě, aniž by na to svého kolegu upozornil. Vyjádření plné vulgarismů tak mohli slyšet posluchači Evropy 2 živě. Patrik se nevybíravým způsobem vyjádřil i o svých šéfech a o tom, že za tenhle průšvih ho trest nemine a měl pravdu. Vedení rádia si na něm opravdu smlsne. 

Už přišlo první vyjádření z vedení.

To, že si kluci myslí, že jsem megera, není nic nového, ale jednoznačně mám větší koule než oba dohromady,“ říká se smíchem Jitka Fürst, ředitelka Evropy 2 a dodává: „Patriku, počkej…v pondělí se budeš kát a za trest si uděláš v přímém přenosu 10 kliků. Jinak Ti přeju krásné narozeniny,“ baví se celou situací Jitka Fürst.

Hezucký bude nyní muset sekat dobrotu a už poslal Fürst první omluvnou SMS s fotkou (viz foto). Hezuckému za celou aféru hrozí i pokuta. S ohledem na to, že má narozeniny, tak se rozhodla Jitka Fürst celou věc konzultovat s posluchači. Ty mohou nyní na Facebooku Evropy 2 hlasovat o tom, zda má Hezucký pokutu skutečně dostat či nikoliv.

 

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.