Iva Kubelková (38): 20 let po soutěži je stále více sexy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Iva Kubelková (38): 20 let po soutěži je stále více sexy!

Díky kojení dcer prý po obou porodech neskutečně zhubla bez diet a dřiny v posilovně.
Díky kojení dcer prý po obou porodech neskutečně zhubla bez diet a dřiny v posilovně. (Foto pro Aha! – Česká Miss/Lukáš Navara)

Pořádnou lekci dala Iva Kubelková (38) letošním finalistkám České Miss. Dokázala, že i po 20 letech od získání titulu první vicemiss ČR může o generaci mladším dívkám směle konkurovat. Ba co víc! Věk jí ještě přidal na půvabu.

Přestože se jí zprvu moc nechtělo, nakonec bývalá modelka zcela beze studu odhodila svršky a profesionálně pózovala fotografům. „Tak přece jen už to není, co bývalo. Vždyť já soutěžila ještě v minulém století! Ale byla zábava jako za starých časů. Je to jako jízda na kole, to se nezapomíná,“ směje se patronka České Miss, která na finalistky dohlíží na soustředění v Thajsku. „Jsem jim takovou rádkyní,“ říká maminka dvou dětí.


I když má Kubelková tělo hodné obdivu, přiznává, že v podstatě nikdy nedržela dietu a navíc ani necvičí. „Já jsem hodně sportovala před dětmi, pak už na to prostě nebyl čas. A v jídle se nijak neomezuji. Jen jsem před zhruba deseti lety přestala jíst kromě ryb veškeré maso,“ prozradila Iva, která má prý prostě jen dobré geny.

Z plastiky se vyspala
Ač je to k nevíře, Kubelková tvrdí, že nikdy nevyužila služeb plastických chirurgů. „Jednou jsem uvažovala, že si nechám zmenšit prsa. Dokonce jsem byla i na konzultaci, ale pan doktor mi jen řekl, že se z toho vyspím. A měl pravdu,“ směje se dnes spokojeně bývalá modelka.



Přečtěte si
-bello-
23. 1. 2016 • 01:47

bernadette jo!

bernadette
22. 1. 2016 • 17:39

trochu šilhá

-bello-
21. 1. 2016 • 11:38

Prsa má jednu striji vedle druhé, váhou prsou přepadává dopředu, tělo má normální, ale k prsům se ty kostnatý nohy nehodí.Je nesouměrná! Bradu má velikou a š***tou a v celku má v hlavě nastrato, protože má Mgr. koupeného před mnoha lety na UJAK, kdy ani na ty hodiny jejich lektoři n e d o c h á z e l i a tak to " studenti " dostávali zadarmo.¨Většinou to byly předměty mediálních blbostí. Moderovat neumí a jinak je průměrná.Vybočuje pouze tím, že jí stačí mít doma chlapa jednou dvaktát do měsíce a jinak co ? Zapomněla jsem na něco, čím by mě mohla ohromit?

tenerife
20. 1. 2016 • 19:26

Žádná z těch mladých děvčat co jim dělá patronku ji nesahá ani po paty,stále je nádherná žena.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.