Star Wars Evropy 2: Zorka jako sexy princezna Leia a Stormtrooper pařící na Justina Biebera | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Star Wars Evropy 2: Zorka jako sexy princezna Leia a Stormtrooper pařící na Justina Biebera

 (Evropa 2)

Tento týden se nemluví snad o ničem jiném, než o premiéře dlouho očekávaného pokračování Star Wars s podtitulem Síla se probouzí. Speciálně kvůli téhle filmové lahůdce byla včera odvysílaná i exkluzivní Star Wars Odpolední show na Evropě 2.

Nejen, že si moderátoři pozvali skalní fanoušky Star Wars přímo do studia, kde s nimi řešili ty nejzajímavější drby z natáčení, ale dokonce ze sebe udělali i hlavní hrdiny ságy Hvězdných válek. A to díky unikátním filmovým kostýmům. Zorka Hejdová si tak zkusila roli princezny Leii, Tomáš Zástěra si střihnul Hana Sola a Jindra Ekl imperiálního důstojníka.

„Moje proměna v princeznu Leiu se evidentně dost vydařila. Po zveřejnění fotky na Instagramu mi začaly chodit desítky zpráv s dotazem, jestli jsem si opravdu kvůli tomu obarvila vlasy natmavo! Lekla se dokonce i moje máma,“ směje se Zorka Hejdová a dodává: „Je pravda, že na fotce to vypadá dost důvěryhodně a je to změna, ale já rozhodně zůstávám blond.“

Během vysílání vznikly i dost zajímavá videa, včetně jednoho, kde si Stormtrooper dost nevybíravě vyžádal song na přání. Kdo by to byl řekl, ale je to fanoušek Justina Biebera.

Stormtrooper chce zahrát Justina Biebera:

 

Mrkněte na další videa, jak to během vysílání vypadalo.

Příchod Star Wars do studia: 

Tomáš Zástěra pod tlakem imperiálního důstojníka Jindry Ekla:



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.