Miss Gabriela Franková: Sexy krotitelka dravé zvěře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Miss Gabriela Franková: Sexy krotitelka dravé zvěře!

Vzteklým opičkám není radno dívat se do očí!
Vzteklým opičkám není radno dívat se do očí! (Foto pro Aha! – G. Franková)

Má pro strach uděláno! Gabriela Franková (21) během svého posledního focení na Bali odhodlaně pózovala v blízkosti nebezpečného varana a nakažených opic.

Česká Miss 2014 fotila kolekci šatů s kolegyní Terezou Fajksovou (26). Obě modelky strávily na indonéském ostrově zhruba tři týdny a zažily opravdu krušné chvíle. „Fotily jsme například s varanem komodským, což je velmi jedovatý ještěr, který dokáže zabít i býka. Dozvěděly jsme se, že zhruba měsíc před naším příjezdem usmrtil jednu turistku,“ řekla Aha! Gábina s tím, že byla pořád ve střehu.


„Pak jsme fotily s opicemi. Měly jsme je s Terkou na ruce a modlily se, aby nás některá neškrábla nebo nekousla, protože měly mít vzteklinu. Místní na nás pořád křičeli, ať se jim hlavně nedíváme do očí, jinak by to nemuselo dopadnout dobře,“ dodala Franková, která si na Bali vyzkoušela i práci na rýžovém poli.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.