Vizážista Pavlíček: Mám recept na padání vlasů - Sperma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Vizážista Pavlíček: Mám recept na padání vlasů - Sperma!

Kája Pavlíček nedá na býčí sperma dopustit.
Kája Pavlíček nedá na býčí sperma dopustit. (Aha! – Alexander Malachovský)

PRAHA – Osmdesát procent dospělých mužů trápí problémy s vypadáváním vlasů. Vizážista Kája Pavlíček se tomu ale směje. Na vlasy si dává směs býčího semene! Jedna dávka za 180 korun!

„Mnoho lidí si myslí, že to je nechutné, ale já to tak nevnímám. Pro mě je to čistě přírodní látka, která mi umožňuje být krásnějším,“ říká pravidelný uživatel netradičního elixíru krásy.

Jde o výtažky z býčích žláz, jedná se tedy o čistě přírodní látku bez chemických úprav a konzervantů. Býčí ejakulát obsahuje velké množství bílkovin, proteinů a jiných výživných látek včetně vitaminů a enzymů. „Je to jediné, co na vlasy používám. Jedině díky tomu jsou mé vlasy pevné, bohaté a mimořádně dobře vyživené,“ pochvaluje si netradiční vlasovou kůru Pavlíček.

Běžná dávka býčího semene se dá sehnat už za 40 korun. Pokud se do býčího semene přidají další výtažky z bylin nebo kukel bource morušového, může takto obohacený koktejl přijít i na dva a půl tisíce.

A proč je tak drahé? Býčí sperma má v jedné dávce jen několik mililitrů! Pro srovnání – od dobrého kance lze »inkasovat« dokonce až půl litru. Kančí sperma ale není tak kvalitní jako býčí. Největším rekordmanem v objemu je pak jednoznačně slon, který má až dva litry ejakulátu!

„Ano, tento postup je známý, ale již není příliš běžný. Používal se především pro to, že látky obsažené v extraktu z býčích žláz se nejvíce podobají struktuře vlasu. V současné době se více používají výtažky z bambusu,“ uvedla vlasová technoložka Jarmila Giöngyösiová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.