Jaromír Jágr se chlubí! Už rostou! Jak se vám líbí? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jaromír Jágr se chlubí! Už rostou! Jak se vám líbí?

Jaromír Jágr
Jaromír Jágr (Foto: Marek Pátek, Martin Hykl, Zbyněk Pecák, archiv)

V létě kanadská televizní stanice TSN zařadila jeho háro z 90. let mezi 5 nejpamátnějších účesů v historii NHL. Nepotrvá to dlouho a legendární mullet na hlavě Jaromíra Jágra (43) bude zpátky. Vždyť se podívejte, jak mu kvete.

Lídr Floridy se pochlubil dorůstající dekou v kabině Floridy po pondělním tréninku. Fotil ho kdo jiný než brankář Panterů Roberto Luongo, který Jágra před sezonou vyhecoval, aby si nechal vlasy znovu dorůst. A co je ještě lepší zpráva – po dvou zápasech, které vynechal kvůli zranění, by mělo č. 68 dnes znovu naskočit do akce v duelu na ledě Anaheimu.

„Dělám pokroky. Snad to bude za dva dny ještě lepší,“ řekl po pondělním tréninku. „Už ve třetím zápase sezony jsem si natáhl přitahovač kyčle. Něco bylo špatně a vystřelovalo to do celé pravé strany, do zadního stehenního svalu i do zad,“ objasnil definitivně původ svých potíží.

Jaromír Jágr

 

Autor:  top

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.