Ruda z Ostravy zíral na pětky Bittnerové: Kurňa, to sou mlikárny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ruda z Ostravy zíral na pětky Bittnerové: Kurňa, to sou mlikárny!

Ruda čučel do výstřihu Milušky jako mlsný kocour! Rozhovor s Miluší Bittnerou i o jejím poprsí najdete v aktuálním čísle časopisu Aha! pro ženy.
Ruda čučel do výstřihu Milušky jako mlsný kocour! Rozhovor s Miluší Bittnerou i o jejím poprsí najdete v aktuálním čísle časopisu Aha! pro ženy. (Foto: Herminapress)

Nejvyvinutější česká herečka Miluše Bittnerová (37) je v pánské společnosti mimořádně oblíbená. Jejím přírodním pětkám propadl i Michal Kavalčík (40) alias Ruda z Ostravy.

„Kurňa, to sou mlikárny,“ prohlásil uznale ostravským dialektem. „Je to bezelstný kluk ze severu a na moje prsa si časem zvykne,“ řekla Aha! se smíchem Miluška, která nastoupila do Frekvence 1 a s Rudou má společnou show. „Musím říct, že mě ten člověk strašně baví a je s ním neuvěřitelná zábava,“ dodala. Svých ňader by se prý nikdy nevzdala. „Na zmenšení se nechystám, strašně se bojím operací. Pokud to není nezbytně nutné, tak na ně chodit fakt nechci,“ zapřísahá se herečka.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.