Syn krále kutilů Pavel Podlaha (48): Sháním ženu! Jinak mnou rod vymře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Syn krále kutilů Pavel Podlaha (48): Sháním ženu! Jinak mnou rod vymře!

Syn Přemka Podlahy žije jako lesní muž
Syn Přemka Podlahy žije jako lesní muž (Foto Aha! – Alexandr Malachovský)

Vrcholy a pády v podnikání ho tak semlely, že na děti ještě nedošlo. Syn zesnulého krále českých kutilů a zahrádkářů Přemka Podlahy (†76) ale nad potomky ještě hůl nezlomil. Pavel Podlaha (48) si dokonce podal inzerát.

Nechce, aby jím rod Podlahů vymřel. A je mu celkem jasné, že ho na samotě uprostřed příbramských lesů jen tak nějaká kolemjdoucí láska nepotká. Proto se rozhodl jít příležitosti vstříc: „Podnikatel z Prahy, toho času bez podnikání, žijící deset let obklopen přírodou, zvířaty a pohodou na samotě, hájovna v lese bez sousedů, zaměstnanců a také lidí, hledá podnikatelku obklopenou stresem a civilizací. Značka: Vzájemné dobíjení baterií.“ Zabralo to, ale jenom zčásti.


„Přihlásilo se mi asi šedesát žen. Jenže většinou to nebyly Češky a určitě ne podnikatelky. Navíc věkový průměr vycházel okolo šedesátky,“ posteskl si Podlaha, který žije jako lesní muž. „Nejsem odborník, ale myslím, že už by to s dětmi s nimi neklaplo,“ dodal. Ale nevzdává se. „I když mi kdysi jedna paní řekla, že kvůli svému workoholismu nebudu nikdy šťastný, chtěl bych to přece zkusit zlomit,“ dodal Pavel.



Autor:  höh

Přečtěte si
lena40
26. 8. 2015 • 07:41

Přemýšlím, jestli byl nalitý jen Podlaha, když tohle říkal nebo byl v lihu autor, když to psal. Nejspíš oba.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.