Sociálka si došlápla na Aleše Brichtu: Víme kolik dluží! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Sociálka si došlápla na Aleše Brichtu: Víme kolik dluží!

Zpěvák je z celé situace bez sebe.
Zpěvák je z celé situace bez sebe. (Foto Aha!: Martin Sekanina)

V nepříjemné situaci se ocitl Aleš Brichta (55). Přišla mu výzva, že musí zaplatit penále přes 70 tisíc korun na sociálních odvodech. Rocker se ale brání!

„Přišlo mi, že mám doplatit sedmdesát dva tisíc na sociálku. Budu se s nimi dohadovat kvůli penále. Mám trvalý příkaz k úhradě, který mi pravidelně odcházel každý měsíc. Princip je takový, že oni prohlásili, že jim variabilní symbol jako moje rodný číslo nic neříká, že se to musí posílat pod jiným kódem. A poslali mi to zpátky,“ svěřil deníku Aha! Brichta s tím, že se domluvil na tom, kam to má zaslat znovu.

Jenže k nově vypočítané částce mu přišlo i vysoké penále. „Já jim nebudu platit za něco, co jsem jim vlastně pravidelně posílal a měli to tam. Mám k tomu i doklad z výpisu z účtu. Jsem kvůli tomu teď příšerně naštvaný,“ vzteká se rocker, který se v minulosti potýkal s exekucemi kvůli svému nevydařenému podnikání.







Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.