Gott na Frekvenci 1: Na preventivní prohlídky nechodím, abych se moc nedozvěděl | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Gott na Frekvenci 1: Na preventivní prohlídky nechodím, abych se moc nedozvěděl

 (Frekvence 1)

Zpěvák Karel Gott se v rádiu Frekvence 1 přiznal, že ze strachu preventivní prohlídky u lékařů nenavštěvuje a přestože podporuje charitativní akci, jejímž logem je pořádný knír, sám zůstane hladce oholen. Proč? Za vším hledejte ženy

„Důvodem není, že nemám moc práce, důvodem je, abych se moc nedozvěděl,“ svěřil se Karel Gott dvojici Těžkej Pokondr, když přišla řeč na preventivní lékařské prohlídky. Mistr se nedávno potýkal se zdravotními problémy a tak byla otázka na to, jestli svůj stav nezanedbává, nasnadě. „Nejsem v tom sám. Znám mnoho lidí, co říkají bojím se, oni vždycky něco najdou. A když nemají co, tak aspoň na konci řeknou: Ale ten váš cholesterol! To je taková módní věc. Já jsem za svého mládí o cholesterolu nikdy neslyšel. To je teď takovej trend,“ doplnil Gott, který si o své zdraví zřejmě velkou starost nedělá.

V minulosti přesto podpořil charitativní akci Movember, která právě na prevenci pro muže apeluje. Dokonce se nechal zvěčnit s umělým knírem, který je symbolem projektu a dostal na něj pozitivní odezvu: „Na Movemberu jsem měl úspěch, to byly stovky děkovných dopisů. Ale v momentě, kdy jsem si ho nechal skutečně růst a udělala se anketa, co tomu řekne ženské publikum, tak skoro devadesát procent bylo proti. Jedno slovo: Sundat!“   Ženskému fanklubu se prostě nesmí odporovat a tak si na zarostlého Karla Gotta nikdo zvykat nemusí.

A když jsme u žen, Pokondři se pokusili dozvědět, proč mu manželka Ivana údajně přestala dělat manažerku. Na to mistr odpověděl lakonicky: „Ona nepřestala, protože nikdy nezačala. Ten, kdo nezačne, nemůže přestat. Ona koordinuje.“  Teď mají určitě všichni jasno.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.