Miláčku, hádej, co se mi zdálo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Miláčku, hádej, co se mi zdálo?

● Lechtivé sny● Komu se zdají● A co znamenají
● Lechtivé sny● Komu se zdají● A co znamenají

Zrychlený tep, tlukoucí srdce, propocené prostěradlo, pocit totálního zmatení při probuzení. Jejda, co se mi to zase zdálo? A proč na mě partner zírá s otevřenou pusou?

Aha, už si vzpomínám! V tom snu jsem si užívala se šéfem přímo na stole v mojí kanceláři. Co to má znamenat, vždyť se mi ten chlap vůbec nelíbí! Mám se červenat?

Stydět se za erotické sny? Pitomost! Jásejte, je to dar! Podle průzkumů se lechtivé sny v největší míře zdají úspěšným a nadprůměrně tvůrčím lidem. Ženy to pak mají lepší než muži, sny se jim zdají častěji, jsou barvitější a intenzivnější. Mnohdy vedou k slastnému orgasmu! Proč se nám vlastně tyhle nevinné super sny zdají? Vlastně tak zpracováváme informace a vjemy, které jsme nestihli »odbavit« během dne. Sny obsahují zprávy, které ledacos vysvětlují, nebo nám dokonce poskytují veledůležité varování.

Nevěra, neobvyklé praktiky… Jak si sny vyložit?

Dávno pryč jsou doby, kdy byly snům přikládány věštecké schopnosti. Moderní psychologie hodila mnohastránkové snáře do popelnice a pustila se do zkoumání pocitů. O čem se nám nejčastěji zdá? Jak tyhle zážitky vysvětluje snář a jak psycholog?

1. Nahota

Příklad snu:
Bez jediného kousku obtěžujícího oblečení se spokojeně válíte po své posteli, užíváte si každý kousek svého těla. Jindy nazí utíkáte po ulici, lidé se zastavují, ukazují na vás prstem, smějí se vám.

Snář:
Vidíte-li ve snu sám sebe nahého, čeká vás velká chudoba a neúroda.

Psycholog:
Pokud si svou nahotu ve snu užíváte, radujte se – značí to vaši vyrovnanost, vyřešení obtížného problému. Pokud je nahota frustrující, obáváte se útoku zvenčí, bojíte se, že na vás něco praskne.

2. Nevěra

Příklad snu:
Po cestě autem vezmete stopařku – manželčinu kamarádku. Bez jediného zaváhání se s ní divoce pomilujete na prvním odpočívadle.

Snář:
Štěstí v manželství.

Psycholog:
Pokud po nevěře ve snu nemáte ráno morální kocovinu, pak se asi svému partnerovi mstíte za nějaké zklamání. Když si ráno máte chuť nafackovat, pak noční fantazie říká, že svými chybami váš vztah ohrožujete právě vy!

3. Sex s partnerem

Příklad snu:
Jen po příchodu z práce odemknete vstupní dveře, přivine se k vám nahá manželka, rychle vás svlékne a odvede do kuchyně, kde se na jídelním stole dlouze a krásně milujete.

Snář:
Čeká vás dobrý obchod nebo nějaká malá radost.

Psycholog:
Pokud máte ráno pocit skvělého zážitku, pak je váš partnerský vztah v naprostém pořádku. Pokud se vám ale o sexu s partnerem zdá příliš často, trpíte ve vztahu nedostatkem milostného dovádění. Prostě vám to v posteli neklape.

4. Znásilnění

Příklad snu:
A)
V hospodě násilím donutíte servírku k sexu přímo na baru. Co na tom, že se jí to ani trochu nelíbí?
B) Při procházce parkem se na vás vrhne neznámý chlap, odtáhne vás do křoví, kde vás přes nářky brutálně znásilní.

Snář:
Brzy se dočkáte útoku na svou osobu.

Psycholog:
Role násilníka upozorňuje na fakt, že máte příliš dominantní roli, manipulujete s lidmi. Pokud jste obětí, znamená to, že ve svém okolí máte osobu, z jejíž strany cítíte ohrožení. Může to být třeba šéf nebo bývalý partner přítelkyně. V každém případě mějte oči otevřené!

5. Neobvyklé praktiky a sex s osobou stejného pohlaví

Příklad snu:
A)
Po fotbalovém zápase se ve sprše začnete bezhlavě líbat a milovat se spoluhráčem z útoku.
B) Během milostných hrátek se svým partnerem se najednou objevíte zabalená do latexového oblečku, s bičíkem v ruce.

Snář:
Sex s osobou stejného pohlaví odhaluje vaši nepřiznanou náklonnost. Měli byste se začít více věnovat poznávání sebe sama.

Psycholog:
Výskyt nezvyklých sexuálních praktik ve snech může znamenat, že se právě nacházíte v přelomovém období. Zřejmě tedy netoužíte parnera sešvihat bičem ani mít ruce během milostných hrátek bolestivě svázané za zády. To samé platí i pro sex s osobou jiného pohlaví, než je pro vás obvyklé. Že jste ženou a ve snu líbáte jinou ženu, neznamená, že jste lesba. Může to znamenat, že jste třeba v práci nucená přijímat dominantní roli.

5 tipů, jak přivolat lechtivý sen


1) Nedívejte se před spaním na televizi! Před spaním je nutné si alespoň hodinu a půl odpočinout, jinak budeme ve spánku zpracovávat vjemy z obrazovky, na sladký sex nezbude prostor.
2) Choďte spát hladoví! Když si před skokem pod peřinu nacpete břicho, žádné erotické sny se nedostaví. Odeberte se tedy do hajan s mírným pocitem hladu.
3) Nebaštěte prášky na spaní! Uspávací prostředky a sexy sny se vzájemně vylučují. Naopak sklenka vína před spaním je zaručeným tipem!
4) Provoňte si ložnici! Je prokázáno, že vůně přitahují sny. Ideální je vanilka a pomeranč. Stačí si kůru z pomeranče položit na noční stolek. Vyzkoušet můžete i další trik: stříkněte na polštář trochu parfému osoby, která vás přitahuje.
5) Nemyslete na prasečinky! Před usnutím si nesnažte vybavit vyvinutou pornohvězdu ani sex s bývalým partnerem. Raději si představte pohodičku na pláži. Během snu se zaručeně nějaká krasotinka v bikinkách objeví

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.