Hyperaktivní Jana Paulová: Natrhla si hýždě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Hyperaktivní Jana Paulová: Natrhla si hýždě!

Jana Paulová
Jana Paulová (FTV Prima)

Jana Paulová (61), známá herečka proslulá svým optimistickým pohledem na svět se věkem moc nezabývá, ani ho neřeší, prostě se raduje ze všeho, co život přinese…

Herečce není nebezpečí cizí a odváží se zkusit i věci, o kterých ostatní jenom mluví. Nebála se skákat padákem, leze po skalách a často cestuje sama do dalekých exotických zemí.

Vloni se Jana rozhodla, že chce vyrazit na himálajský trek do Bhútánu, a protože přípravu na takovou cestu se nevyplatí podceňovat, vyrazila trénovat do Řecka. „Každý den jsem běhala, plavala a dávala si do těla a asi po měsíci jsem si natrhla hýžďový sval. Nemohla jsem si ani sednout a bolelo to čtyři měsíce,“ popsala Jana Paulová útrapy aktivního života pro novinky.cz.

„Do té doby mě ani nenapadlo, jak moc vás takový bolavý zadek může limitovat,“ dodala herečka s tím, že v nejpozdější fázi dospívání už na sebe člověk musí být opatrnější.

Mladí lidé si často myslí, že zdraví je zadarmo. Jana Paulová už si ale plně uvědomuje, že tělo je křehké a s přibývajícím věkem se zranění hojí déle.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.