Zadaný Lumír Olšovský: Podvádí přítele s mladším modelem? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zadaný Lumír Olšovský: Podvádí přítele s mladším modelem?

Lumír Olšovský s modelem. Co na to jeho partner?
Lumír Olšovský s modelem. Co na to jeho partner? (Foto: Instagram)

Už přes 10 let je herec Lumír Olšovský se svým partnerem Pavlem Bárem. Nyní se ale v gay komunitě vyskytly spekulace, že by si něco začal s úspěšným modelem Janem Dosedělem. Jak je tomu doopravdy?

Že by se Olšovský nechal oslnit pohledným modelem, který se pomalu, ale jistě dere na světová mola? Doseděl se nechal slyšet, že má rád muže se srovnanými prioritami, tudíž zřejmě vyzrálejší pány, mající divoké období za sebou, ale serveru LUI řekl, že vztah s Olšovským je čistě přátelský.

Ostatně Doseděl si svoje profily na sociálních sítích stále zdobí různými fotkami s celebritami. Mezi úlovky má missku Kuchařovou či Petrou Němcovou, takže se do nich zřejmě zatoulal i Lumír Olšovský.



Přečtěte si
bella.
16. 2. 2015 • 12:22

prroud meleš totální nesmysly , mám tě za burana. Tečka.

prroud
15. 2. 2015 • 22:33

bella,vim dobre co je deviant,a kazdej teplous/lesba,mezi ne patrej,jsou veci ktery by se nikdy tolerovat ani zlehcovat nemely! Jestli jsi jedna z tech pomylenejch co si myslej ze se s touhle uchylkou lidi uz rodej,pak jsi dobre naletela,ver mi.Tahle deviace jde vytvorit a taky jde lecit!

bella.
15. 2. 2015 • 22:00

proud máš to trochu pomotaný, deviant není gay nebo lesba, ale např. místní onanista eisenbieger. googluj co je deviant a nechovej se jako blb, na to ty přece nehraješ, ne?

bella.
15. 2. 2015 • 21:58

kohorta panebože jakým prizmatem? Kromě toho pride sem přišlo ze západu Ty máš tedy přehled a hlavně vzdělanec budeš

bella.
15. 2. 2015 • 21:50

illis já bych řekla, 1. vločku spustil Gott když došlo k realizaci smlouvy s TV Prima pro jeho nenadanou ženu.Jeho nenadaná žena by byla ve všech zemích na západ od nás už vypískána ( což se děje i tady) a tamním managementem vyhozena ( což se tady nestane). Jinak mi je fakt úplně lhostejná i kdyby Gottovi bylo bujarých 30 tak jí ho nezávidím. Nagyové spustil 1. vločku Nečas poté co jí jako středoškolačce věnoval půl mega a záhy jí stáhnul s sebou.Na západ od nás by Nagyová už seděla, ne tak u nás.U nás se naopak pořádají na Ištvána hony a Nagyová -Nečasová chodí do společnosti. Nemohu je srovnávat, to nejde.A nemohu říct,že jedno svinstvo je menší než druhé. Díky za tvůj názor, tady máš můj

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.