Rychtář usvědčen bývalým kamarádem: Nechali jsme ze sebe dělat blbce! Kolik měl vdovec žen po smrti Ivety? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rychtář usvědčen bývalým kamarádem: Nechali jsme ze sebe dělat blbce! Kolik měl vdovec žen po smrti Ivety?

Standa Lysý se dlouhodobě staral o Ivetinu milovanou fenku Gejšu.
Standa Lysý se dlouhodobě staral o Ivetinu milovanou fenku Gejšu. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Jiří Pitrof, ara)

Jedno oko nezůstalo suché, když Josef Rychtář (56), zlomený sebevraždou manželky v den jeho narozenin, slavnostně přísahal doživotní věrnost nádobě s ostatky nebohé zpěvačky a vyhlásil, že žádná jiná žena si v jeho životě už neškrtne. Časté večírky s cizími ženami, nezřídka s nevalnou pověstí, naznačovaly, že jeho závazek k doživotnímu celibátu nebere vdovec příliš vážně. Teď navíc promluvil odpadlík zvukař Standa, který ho v nejtěžších chvílích následoval jako věrný pejsek.

Pokaždé, když citlivé téma o intimním životě vdovce po smrti Ivety Bartošové (†48) přišlo na přetřes, začal se Rychtář zlobit a jakékoliv "techtle mechtle" popřel. Jenže ten, kdo peripetie říčanského démona sleduje, tak ví, že pravdomluvnost není jeho nejsilnější stránkou. A možná i to způsobilo, že zvukař Standa, který dlouhé měsíce s Rychtářem držel basu doslova proti všem, dal svému kumpánovi vale a dokonce naznačil, jak to mezi vdovcem a ženami po smrti Ivety opravdu je.


Je neoddiskutovatelným faktem, že jestli někdo vidí Rychtářovi "pod pokličku", je to právě Standa Lysý, kterého už jednou údajně přiopilý sekuriťák málem zabil při autohavárii a poté dokonce přinutil Bartošovou, aby se ho jako zvukaře zbavila, když hledal viníka za koncertní fiasko pěnice. Po smrti zpěvačky se doslova nastěhoval do uhříněvské vily a byl každodenním svědkem a účastníkem podivných událostí za jejími zdmi.
Na přímý dotaz redaktora webu Super.cz ohledně sexuálního života Josefa Rychtáře, odpověděl Standa nepřímo, ale naprosto jasně: "Opravdu se mi o tom nechce nějak podrobně mluvit, nezlobte se. Je to ale prostě chlap, který má své potřeby. A ty nikdy nezanedbával."
Ani o tom, zda měl vdovec milostný poměr se ženou po smrti Ivety, již není pochyb. "Jestli měl Pepa nějakou ženu po Ivetině smrti? Řeknu vám to takhle: i když to s jeho inteligencí není nejslavnější, má ohromný dar všechny kolem sebe oblbnout a okouzlit. Chlapy i ženy. Naše okolí nám říkalo, ať si od něj nenecháme nic nakecat, ale bylo to marné, slepě jsme mu důvěřovali. Nechali jsme ze sebe udělat blbce," hořekuje člověk, který pro Rychtáře udělal první poslední a nakonec se poněkolikáté šeredně spálil.



Přečtěte si
6010
26. 11. 2014 • 11:38

Mně přijde Rychtář ďábel v lidské podobě.A Ivetka na osudové setkání s tímto člověkem vlastně dojela.Chudák.Ale jeho nešlo se zbavit, byl jako pijavice.

erene
26. 11. 2014 • 00:07

Mě šokovalo jeho chování,ale i to jaké nechutnosti neváhal jeden čas všude psát..o Darině i o cizích lidech,kteří jen napsali svůj názor..tam se taky předvedl jako patologicky nemocný cvok..je to primitiv,agresor a cvok co se rád poslouchá a sleduje v tv..

erene
26. 11. 2014 • 00:04

Škoda slov k Rychtářovi..dnes zemřel kvalitní člověk Petr Hapka..a cítíme lítost..až umže Rychtář bude cítit lítos možná jen jeho syn - poskok..

erene
26. 11. 2014 • 00:01

A tuhle zrůdu která neváhala zmrzačit (nejen) Darinu dál zvou jakoby nic do tv..kdyby měli nějaké morální zásady,tak už ho dávno nezvou,sledovanost,nesledovanost..je to člověk,který má sedět ve vězení,ne se předvádět v tv..

erene
25. 11. 2014 • 23:58

Nejdřív hrál osobního strážce a pár lidí mu na to tehdy skočilo..brzo se ale ukázal v celé své sprostotě..tím jaké oplzlosti a nechutnosti psal i se synem na facebooku Ivety..pak přišel jeho první zveřejněný fyzický útok na jeho tehdejší manželku Darinu..a už bylo jasno,s kým máme tu čest..od té doby mi bylo jasné,že to špatně skončí..že bude nemožné,aby dal pokoj Ivetě..a že bude dál ničit i Darinu,pokuď bude mít příležitost..po prvním zveřejněném fyzickém útoku přišel zakrátko druhý a ještě brutálnější..přišli i fotky zmlácené Dariny s fialovým obličejem..to bylo další jasné ujištění co je Rychtář za člověka..no on se ani člověkem nedá nazvat..když Darina ležela v kaluži krve tak se jen smál,proč se tam tak válí..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.