Románky českého showbyznysu: Švorcová se pustila do Janžurové s Bláhou kvůli sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Románky českého showbyznysu: Švorcová se pustila do Janžurové s Bláhou kvůli sexu!

Iva Janžurová
Iva Janžurová (Profimedia.cz)

Během natáčení filmů mezi herci a herečkami častokrát přeskočí jiskra a »love story« ze stříbrného plátna občas přeroste ve skutečnou lásku. A je úplně jedno, zda jsou páni ženatí, dámy vdané, nebo bez závazků. Nahlédli jsme pod pokličku a odhalili tajemství, která neměla být nikdy prozrazena. Víte, kteří herci se do sebe při filmování zamilovali a skončili spolu v posteli? Ne-li dokonce před oltářem?

Iva Janžurová (73) – Josef Bláha (†70): Herečce nemanželský sex nestačil!

V posteli spolu skončili během natáčení komedie Hodíme se k sobě, miláčku…? „Toužila ho mít pro sebe. Bláha byl velmi šaramantní, skoro na každém zájezdu měl nějakou fanynku, i když byl ženatý,“ napsala ve své autobiografii jejich kolegyně Jiřina Švorcová. „Jeden čas se s ním Iva sblížila více, než dobré mravy dovolují,“ dodala. Bláha měl ale podle ní moc milou ženu, kterou miloval a také nikdy neopustil. Janžurová možná od vztahu chtěla víc a tak po několika měsících skončil i jejich románek.

Přečtěte si
jity
29. 12. 2014 • 12:57

Švorcová také měla několik partnerů a Janžurka to na stará kolena sama uznala, že to s Bláhou nebylo zrovno OK. Hlavně proto, že byl ženatý.

jezibababa
27. 10. 2014 • 17:12

Žhavý drb starý cca 40 let

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.