Naštvaný Krampol: Tajně obnovili jeho pořad »Nikdo není…«, ale bez něj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Naštvaný Krampol: Tajně obnovili jeho pořad »Nikdo není…«, ale bez něj!

Jiří Krampol je z toho, že nebyl o návratu pořadu informován, trochu rozmrzelý.
Jiří Krampol je z toho, že nebyl o návratu pořadu informován, trochu rozmrzelý. (Aha! - Martin Přibyl)

Patnáct let moderoval Jiří Krampol (76) na Primě show Nikdo není dokonalý. Pak najednou přišel konec. Tečka. Teď se tento formát vrátil na obrazovku, jenže bez oblíbeného moderátora, kterého to přirozeně nepříjemně zaskočilo.

Nikdo není perfektní. Tak se jmenuje show, která se o víkendu objevila na TV Barrandov. Schéma je stále stejné jako u Nikdo není dokonalý – pár hostů ve studiu a kamera v ulicích mezi prostým lidem. Jenže moderátorem už není Krampol, ale dvojice Heidi Janků a Patrik Hezucký.

Krampol tvrdí, že by ho mrzelo, kdyby pořad obnovila Prima a nic mu neřekla. V případě Barrandova mu to prý zase až tak nevadí. Pak ale připustil, že mu přijde poněkud netaktní, že mu o obnovení show, které dal tvář a popularitu, nikdo neřekl. „Představte si, že bych šel na nějakou televizi a zkusil třeba Krausův pořad. Docela mě štve, že zvolili tentýž princip s anketou v ulicích, v níž tkví stěžejní fór, snaží se načapat lidi, jako jsem si počínal já,“ prohlásil nakonec v Blesk TV Mánii Krampol, který se pozastavil i nad tím, že televize se nezeptala ani Olivera Andrásyho, který původně rozhlasový formát v podstatě upravil pro kamery.



Autor:  ph

Přečtěte si
janyna
21. 10. 2014 • 10:01

Pořad jsem v sobotu viděla a byla to pořádná nuda. Heidi s Hezuckým se na moderování k sobě nehodí a navíc "nemastní,neslaní hosté" (Zagorová a nějaký mně neznámý muzikant). Nejlepší je stejně starší slovenský formát Aj múdry schybí, co hraje každý den dopoledne na Smíchově.

vlaku
21. 10. 2014 • 09:04

Hajdy do postele s Heidy. To byl předchozí pořad, na základě kterého byl nový pořad přiklepnut.

vlaku
21. 10. 2014 • 09:01

Juro, na SK jde pořad Nikto nieje dokonalý. To taky budeš komentovat ?

tyrkys
24. 9. 2014 • 09:31

Tak to by mě naštvalo taky a panu Krampolovi se nedivím.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.