Přítelkyně chce, abych sledoval, jak souloží s jiným mužem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přítelkyně chce, abych sledoval, jak souloží s jiným mužem!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

S přítelkyní jsme spolu zatím jen rok, v posteli nám to klape, sex máme většinou pětkrát týdně. V poslední době se ale několikrát zmínila o zálibě svého kamaráda, který nechává svou partnerku spát s jinými muži a vzrušuje ho to. Řekla mi, že ji ten nápad zaujal, a požádala mě, abych jí dovolil sex s jedním jejím kamarádem. Já chci ale monogamní vztah a tento nápad mě znechutil. Nechci ji ale ztratit. Jak se s tím mám vyrovnat?

Libor (24)

Je pravda, že existují páry, které si svůj sexuální život zpestřují sexem s jinými lidmi a ještě se u toho pozorují, musejí to ale chtít oba a rozhodně na sebe nesmějí žárlit. Ve vašem případě se ovšem zdá, že ze strany vaší partnerky nejde o nějakou nenaplněnou fantazii, ale spíš o »volňásek« na sex s určitou osobou. Je také možné, že styk mezi nimi už proběhl a ona si přeje jen dodatečné povolení. Pokud chcete monogamní vztah a její nápad přijmete, bude to pro vás stejně jen zahýbání a s tím se určitě jen tak nevyrovnáte.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.