Mám obří stydké pysky a penis o ně zachytává. Velmi se proto trápím... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mám obří stydké pysky a penis o ně zachytává. Velmi se proto trápím...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Trápí mě velikost mých stydkých pysků. Musela jsem totiž podstoupit potrat a od té doby jsou větší. Na každé straně přesahují velké pysky skoro o dva a půl centimetru a sex je proto nepříjemný a bolestivý, protože je penis občas zachytí.  S přítelem proto nechci mít styk. Říká mi sice, že mu nevadí, jak moje vagina vypadá, já se přes to ale nedokážu přenést. Mohu jít na plastickou operaci?
Silvie (30)


Potrat určitě nemohl velikost vašich stydkých pysků ovlivnit, při tomto zákroku se do nich nezasahuje. Spousta žen má představu, že jejich stydké pysky jsou velké, mnohdy to tak ale vůbec není. Nejlepší je zajít za odborníkem, který vám jasně řekne, zda je jejich velikost normální. Podle pokynů je pak možné podstoupit operaci, při které vám chirurg pysky zmenší. Tyto zákroky jsou v dnešní době čím dál běžnější. Pokud vám vadí při styku, bude to zřejmě nejlepší volba.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.