Kvůli příteli jsem si nechala zvětšit prsa, on je stejně pořád nespokojený! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Kvůli příteli jsem si nechala zvětšit prsa, on je stejně pořád nespokojený!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Přítel si stěžoval, že mám malá prsa. Jinak je skvělý, tak jsem se rozhodla, že mu splním přání, a našetřila jsem si na plastiku. Z výsledku ale taky nadšený není, prý že se mu umělé holky nelíbí. Jak se mu mám víc zavděčit? Simona (33)

Zřejmě máte vy i váš přítel problémy se sebevědomím. Zatímco on je agresivní a svůj pocit méněcennosti pak shazuje na vás, vy to beztrestně přijímáte.
Partner by vás měl přijímat takovou, jaká jste. Základem ale je, že vy sama si budete vědoma svých kvalit. Se zvětšenými prsy se smiřte, ale neměňte na sobě už nic kvůli někomu jinému, jen kvůli sobě. Zkuste si o vašem nepříjemném pocitu ve vztahu promluvit, když se ale přítel nezmění, tak asi tak skvělý není a vy se radši poohlédněte jinde.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.


 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.