Před orgasmem se pomočím. S předchozím partnerem se mi to nestávalo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Před orgasmem se pomočím. S předchozím partnerem se mi to nestávalo!

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Stává se mi, že se při těsně před orgasmem pomočím. Postel je úplně mokrá a dost se za to stydím. Nikdy dřív se mi to nestalo, jen nyní se současným partnerem. Ten už si na to začal stěžovat. Přestávám kvůli tomu chtít sex, i když je důležitou součástí našeho vztahu. Jak tomu mohu zabránit? Silvie (46)

Je to velmi častý problém. Některým ženám moč při sexu uniká, zvlášť, když už porodily dítě. Existují také ale ženy, které při orgasmu ejakulují podobně jako muži. Tekutina, kterou vyloučí je i svým chemickým složením podobná semenu a produkují ji žlázy poblíž močové trubice. Právě proto máte pocit, že močíte. Možnost, jak tento jev zastavit, neexistuje. Rozhodně se ale nemusíte stydět, někteří muži jsou na ženskou ejakulaci dokonce hrdí. Dokazuje totiž, že svou partnerku umí dobře vzrušit.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

 

 

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.