Nemůžu si najít stálého partnera a nezávazný sex už mě nebaví. Dá se dnes věřit internetovým seznamkám? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Nemůžu si najít stálého partnera a nezávazný sex už mě nebaví. Dá se dnes věřit internetovým seznamkám?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

Nemůžu si najít stálého partnera a nezávazný sex už mě nebaví. Bohužel se stále pohybuji ve stejném kolektivu a lovit po barech se mi nechce. Dá se v dnešní době věřit internetovým seznamkám? Michaela (23)

 

Dnes se mnoho lidí seznamuje přes internet, protože na jiný způsob zkrátka nemají čas. Samozřejmě je tam spousta asociálních zoufalců, ale je vysoce pravděpodobné, že tam čeká i princ právě pro vás. Internetové seznamky ale nejsou rozhodně poslední možnost, najděte si nějaký skupinový koníček. Oprostíte se od známých tváří a možná získáte i nová přátelství a lásku. V téhle oblasti se ale nevyplácí tlačit na pilu. A počet milenců z nezávazného sexu radši na první schůzce s potenciálním budoucím partnerem zatajte.

 

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.