Před třemi týdny jsem podstoupil vasektomii a zjistil jsem, že už nemám takovou chuť na sex, jakou jsem měl dřív. Je možné, že se při operaci stala chyba? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Před třemi týdny jsem podstoupil vasektomii a zjistil jsem, že už nemám takovou chuť na sex, jakou jsem měl dřív. Je možné, že se při operaci stala chyba?

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Aha!)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Před třemi týdny jsem podstoupil vasektomii, trpěl jsem bolestmi a prodělal infekci. Teď už jsem v pořádku, ale zjistil jsem, že už nemám takovou chuť na sex, jakou jsem měl dřív. Při samotném styku pak nevydržím tak dlouho jako před operací. Je možné, že se při operaci stala chyba? František (49)

Po vasektomii zůstává několik týdnů citlivý šourek, chuť na sex by ale operace ovlivnit neměla. Zájem o sex vzniká v mozku, proto není možné, aby ho na něj měla přímo vliv vasektomie provedená na opačné straně těla. Není možné, že menší problémy se sexem jste měl ještě před operací a ta pak vaše potíže zesílila? Nicméně, zákrok jste prodělal teprve před třemi týdny, prošel jste si velkými bolestmi a myšlenka na sex je může připomenout. Raději si od sexu zatím odpočiňte, dokud se vše dobře nezahojí a neuzdraví.

Své podněty posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 42, Praha 7, 170 00 nebo na aha@ahaonline.cz nebo pište SMS na 725 92 92 92.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.