Sexuální poradna paní Michaely: Přítel mě při sexu nutí předstírat, že jsem někým jiným. Musím mluvit sprostě nebo anglicky, oblékat si kostýmy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexuální poradna paní Michaely: Přítel mě při sexu nutí předstírat, že jsem někým jiným. Musím mluvit sprostě nebo anglicky, oblékat si kostýmy!

Chlapi jsou v zimě skoro nepoužitelní. Zato ženy touží po sexu stále stejně.
Chlapi jsou v zimě skoro nepoužitelní. Zato ženy touží po sexu stále stejně. (Profimedia.cz)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Přítel mě při sexu nutí předstírat, že jsem někým jiným. Musím mluvit sprostě nebo anglicky, oblékat si kostýmy. Dřív mě sex s ním bavil, ale teď si připadám jako v divadle. Nebylo by lepší vztah ukončit? Jiřina (28)

Čím déle člověk pokračuje ve vztahu, který mu nevyhovuje, tím horší je pak případný rozchod. Mnoha ženám se sex s partnerem natolik zoškliví, že už posléze ani o žádný nestojí. Jestli partnera stále milujete, je lepší pokusit se dát všechno do pořádku, dokud je čas.

Promluvte si s ním a snažte se společně vrátit do doby, kdy jste si sex užívali oba. Pokud ale bude partner bez ohledu na vaše pocity neústupně trvat na tom, co vyhovuje jen jemu, pak vás ztratí a bude muset hledat přítelkyni, které tento dominantní přístup vyhovuje.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.