Léčivé ruce Jiřího Sama Kaisera: Srdce a kardiovaskulární problémy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Léčivé ruce Jiřího Sama Kaisera: Srdce a kardiovaskulární problémy!

Působení na fotografii: Dnes 11.00 – 11.20. Dnes 18.00 – 18.20
Působení na fotografii: Dnes 11.00 – 11.20. Dnes 18.00 – 18.20 (Aha! – Martin Pekárek)

Pro velký úspěch v uplynulém týdnu pokračuje deník Aha! v magických sezeních s esoterikem Jiřím Samem Kaiserem i v příštích dnech.

Dnes bude Sam působit na zdravotní problémy spojené s chorobami srdce a cév. V čase uvedeném v rámečku bude stejně jako minulý týden vysílat uzdravující energii a prostřednictvím obrázku svých rukou tak působit na vaše potíže. Ohlídejte si proto určený čas, máte celkem dvě možnosti.

Jak s obrázkem pracovat

V čase uvedeném v rámečku se v klidu posaďte a vezměte si obrázek do dlaní. Stačí se na fotografii dívat a v duchu myslet na své zdravotní potíže. Pokud vám dělá problém obsáhnout pohledem celý obrázek, můžete se střídavě soustředit na jeho jednotlivé části. Například pouze na jednu z obou rukou.

Důležité upozornění: K uzdravujícím účinkům sezení je třeba přistupovat s důvěrou. Pokud výsledku někdo předem nevěří, jen by zbytečně ztrácel čas.

Jiří Sam Kaiser

V polovině devadesátých let byl ve Skotsku, kam po dobu jednoho a půl roku dojížděl, zasvěcen na velekněze. Uzdravující energii a magické schopnosti bere jako dar nebo zázrak, na kterém sám nemá žádnou zásluhu. Že má v prstech energii, která dokáže někoho zbavit bolesti či potíží, si ověřil již v nesčetných případech. Například při úspěšném odstranění migrén a bolestí zad. Mezi jeho největší úspěchy patří zbavení jedné ženy hluchoty po dlouhých 40 letech.

Sam nosí na krku pentagram, prastaré magické a ochranné znamení. Stejný symbol visí i u stropu místnosti.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.