Z vaší ložnice – Můj muž se prodával za peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Z vaší ložnice – Můj muž se prodával za peníze!

Je to jak zlý sen, ze kterého bych se chtěla probudit. Myslela jsem, že o něm všechno vím, že mi prozradil i stinné stránky své minulosti, že už mě nic nepřekvapí. Stalo se. Prozradil mi, že si přivydělával i jako prostitut! Můžu tohle rozdýchat?

Čtenářka Alice vypráví: Svého muže si velice vážím. Za většinu jeho vlastností, ale také proto, že byl závislý na drogách, ale dostal se z toho. A teď to na něm není poznat. Jako by to byla minulost někoho jiného. Dokázal sobě o svému okolí, jak je silný.

 

My spolu začali chodit až po tom. Už nějaký ten rok jsme spolu, teď se pokoušíme se o dítě. Tedy pokoušeli, nevím najednou co si myslet, jak na něj hledět.

 

O někdejší závislosti mluvil vždycky otevřeně, nedávno se mi ale svěřil, že z nouze kvůli »abstákům« se i prodával. Spal s muži za peníze.

 

Popisoval mi, jak chodil do jedné hospody, která byla známá tím, že se vždycky najde nějaký mladý hezký kluk, které je ochotný se za pár stovek udělat, co si klient žádá.

 

Vyprávěl mi o mužích, kteří nedělali problémy a byli docela milí, ale i o mužích, kteří mu byli odporní, chtěli po něm praktiky, na kterých se nedohodli, a nebo mu nezaplatili. Ty mi ale raději ani nepopisoval…

 

Od té doby na to musím stále myslet. Vím, že můj muž bral drogy, chodil na divoké večírky, měl v posteli nespočet ženských a vyzkoušel snad všechny sexuální praktiky. Ale mě to nevadilo. Usadil se se mnou a žijeme si hezky. Prostě se vyblbnul a já mám teď pocit, že se aspoň nepotřebuje otáčet za každou sukní, protože už má všechno za sebou. Ale fakt, že se prodával mužům, mě úplně odrovnal.

 

Začala jsem si představovat, co všechno s těmi muži musel dělat. Představila jsem si i ty chlapy. Nemohla jsem ze své hlavy vyhnat obrázek nějakého starého tlustého upoceného chlapíka, jak provádí s mým mužem, který byl tehdy ještě téměř chlapec, sex.

 

A tato představa se vracela i při našem milování. Jakmile do mě vstoupil, v mé hlavě se zjevil ten chlapík, jeho praktiky, jeho peníze a do toho můj muž. Najednou mám pocit, že je nečistý. Na detaily jsem se svého muže neptala. Ale stále se ptám sama sebe, jestli i on to někdy dělal muži zezadu. Nemůžu se zbavit divného pocitu, že pak vstupuje do mě. Prostě jsem znechucená.

 

Svému muži jsem nic zatím neřekla, ale asi něco tuší. Naše milování totiž už neprožívám jako dřív a už se párkrát stalo, že jsem se na něco vymluvila, aby k sexu vůbec nedošlo. Vím, že je to minulost, neměla bych to už řešit, ale nevím, co s tím. Jsem jako zablokovaná. Přemýšlím o tom, že to mému muži řeknu. Taky mě napadlo vyhledat psychologa, který by mé pocity rozebral a znovu pomohl vrátil moji lásku a touhu.

 

Máte i vy svoji story? Zašlete nám ji na e-mailovou adresu laska-sex@ahaonline.cz. Anonymitu máte pochopitelně zaručenou. Do předmětu zprávy napište SEX.

Čtěte také:

Story z vaší ložnice – Čtenářka Mirka: Spím s manželovo milenkou

Čtenářka Věra: Masturbuji při TOM, partnerům se to nelíbí

Čtenář Ivo: Souložíme bez zábran, ale jen přes ICQ

Čtenář Aleš: Před svatbou chci sex i s jinou!

Čtenářka Irena: Manžel chce jen rychlovky, já romantiku

Čtenářka Lenka: Mám ji úzkou, manžel bývá odřený

Ilustrační foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.