Příběhy čtenářů – Jaký byl váš sex v autě? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Příběhy čtenářů – Jaký byl váš sex v autě?

 (Aha!)

Může to být krkolomné, ale přesto úžasné. Prostě to na vás přijde při cestě autem na dovolenou, s kolegyní při služební jízdě, nebo jste se s partnerkou dlouho neviděli. A když musíte, tak musíte… Máte také nějaké zajímavé zkušenosti? Podělte se o ně s ostatními.

Lidé si podle průzkumu sex mimo ložnici užívají nejčastěji v autě (tomu skoro konkuruje jen veřejné WC). Podle jiných studií mu věnují průměrně 49 dní, 13 hodin a 41. Kolik hodin milování proběhlo v autě? To asi jen tak nezjistíme.

A co vy? Máte také zkušenosti se sexem na sklopených sedačkách, kdy se vám noha zamotala do volantu, řadící páka nepříjemné tlačila do kotníků, a vy jste to vlastně vůbec nevnímali?

Svěřte se s nimi ostatním čtenářům! Své příběhy posílejte na adresu laska-sex@ahaonline.cz

A pokud vás Kámasútra v autě (ZDE), která vyšla ve čtvrtek jako příloha deníku Aha! inspirovala, nenechte si ujít i Kámasútru v bytě. Ta vyjde už ve čtvrtek 16. 9. 2010.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.