Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Petry Haasové - Připravila japonský hit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Reality show Prostřeno! Recept na hlavní jídlo Petry Haasové - Připravila japonský hit

Fotografie
Fotografie (internal)

Sekretářka Petra Haasová (40) z Prahy miluje exotickou kuchyni a nejraději připravuje japonské suši. To také servírovala ostatním soutěžícím v kulinářské show »Prostřeno!« (dnes od 18 hodin v TV Prima). Kromě lahodného suši uvařila jako předkrm arabský kuskus s patisonem, jemnou bramboračku a jako dezert rozmazlený pomeranč s vlašskými ořechy.

Petra Haasová se ve své kuchyni nebojí experimentovat. Mezi její nejoblíbenější kuchyně proto patří ty zahraniční. Miluje indickou, čínskou nebo japonskou kuchyni. „Mám ráda sladkokyselou chuť, suši, kuskus a libuji si v nakládaných okurkách, těch sním klidně velkou sklenici na posezení,“ popisuje své chutě paní Petra.

„Nemusím naopak příliš pálivé jídlo, nedělá mi dobře. Také nejsem na sladké, dokonce nepeču ani vánoční cukroví,“ vypráví soutěžící, která proto dezert pro své hosty vymýšlela velmi těžko. „Nakonec mi poradila kamarádka, která napsala hrníčkovou kuchařku. Výběr vyhrál velmi zdobný a šťavnatý ovocný dezert,“ přiznává Petra, která nejraději vaří pro svou maminku, tátu a přítele. Do soutěže se tedy rozhodla uvařit i bramborovou polévku, kterou mají její blízcí nejraději.

Jako každá kuchařka má i ona svůj sen. „Ráda bych se pořádně naučila suši, pořád ho dělám amatérsky. A také bych chtěla vlastnoručně upéci pořádný dort,“ přiznala Petra.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.