Můj sex s milencem! Helena (33) - Dostala jsem »na budku« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Můj sex s milencem! Helena (33) - Dostala jsem »na budku«

Helena za svou nevěru zaplatila.
Helena za svou nevěru zaplatila. (Aha! – Jaroslav Benda)

S mužem to paní Heleně (33) v poslední době příliš neklapalo. Pan Jakub (36) pracuje doma ve své dílně, Helena dojíždí do okresního města a je celý den pryč.

Manželství se usadilo v obvyklém stereotypu. V půlce července si vzala Helena v práci tři týdny dovolené a odjela s manželem do Českého ráje na kamarádovu chalupu na Malé Skále. Tam se Heleně nápadně věnoval Václavův »nezadaný« kamarád Jenda. Pak přišla Benátská noc. Tradiční hudební festival, který si Jakub s Václavem a svými kamarády nemohli nechat ujít. Helena i Jan šli samozřejmě s nimi. Parta celé odpoledne popíjela pivo a nálada tomu patřičně odpovídala. Mladá žena a Jenda po sobě neustále pokukovali. Pak dvojice využila situace a při jednom chaotickém přesunu se kamarádům ztratila. Ani se nemuseli domlouvat, opustili areál a už rychle stoupali úvozem k Janovu domečku. „Už cestou mě Jenda několikrát políbil. Byli jsme oba nedočkaví a v chalupě jsme se po sobě lačně vrhli. Bylo to úžasný!

Takovou smršť vášní jsem snad nikdy nezažila. Když jsme pak odpočívali v posteli, vzdáleně k nám zněl oknem Divokej Bill a já si přesně vybavuju, jak jsem slyšela z dálky se přibližující dusot nohou,“ vzpomíná Helena. Právě když se milenci chystali na druhé kolo, rozrazily se dveře a do místnosti vpadl rozběsněný Jakub. Jedné z žen v partě totiž neunikl společný odchod dvojic a škodolibě manželovi Heleninu avantýru »napráskala«. „Rozlítly se dveře a Kuba se na nás vrhnul. Honzu ze mě doslova serval a začal mě řezat hlava nehlava. Kryla jsem si hlavu a jen očkem viděla, jak se Honza krčí v koutě. Dostala jsem pořádnou nakládačku…“ Helena přespala u Honzy, i když se zlobila, že se jí před Jakubem nezastal. Druhý den se sešla s mužem až u autobusu. Mlčky jeli domů, nebavili se ani ve vlaku. „Tichá domácnost trvala ještě spoustu dní. Pak jsme ale začali pomalu komunikovat, a teď už je doma všechno v pořádku. O mém poklesku se u nás nemluví…“

Máte podobné prožitky? Ocitly jste se v pozici nevěrnice? Pošlete nám své zkušenosti. Pokud se necháte vyfotit, dáme vám 1000 Kč. Své příběhy posílejte na adresu Deník Aha!, Komunardů 1584/42, 170 00 Praha 7 nebo na e-mail aha@ahaonline.cz

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.