Sexhoroskop na rok 2010 | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Sexhoroskop na rok 2010

Řekly vám hvězdy, že sexu nebudete mít mnoho? Nedělejte si s tím hlavu! Kvalita je zpravidla důležitější než kvantita.
Řekly vám hvězdy, že sexu nebudete mít mnoho? Nedělejte si s tím hlavu! Kvalita je zpravidla důležitější než kvantita. (Profimedia.cz)

Někdo věří, jiný ne. Přesto se většina lidí někdy podívá, ať už ze zvědavosti, nebo třeba jenom z recese, do svého horoskopu. Červíček pochybností totiž hlodá ve většině z nás. Co kdyby na tom něco bylo! A věřte, že je dokonce vědecky dokázáno, že na tom opravdu něco je! Je jasné, že je k těmto předpovědím potřeba přistupovat opatrně, ale spoustě věcí se věřit dá. Chcete tedy vědět, jaký bude váš sexuální život v roce 2010? Nedělní Aha! vám přináší horoskop vytvořený ve spolupráci astrologů, numerologů, ale i počítače. Jaký tedy bude příští rok?

Horoskop v sobě zahrnuje kategorie Láska, partnerský sex, sexuální překvapení a sexuální zdraví. Láska určuje, kolik citů si užijete, partnerský sex, jak vám to půjde v posteli se svojí partnerkou/partnerem, sexuální překvapení je něco nečekaného, jako třeba partnerova, či partnerčina nová technika, náhodný sex na jednu noc atd. Sexuální zdraví pak určuje, jak bude vaše tělo v sexu fungovat.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Láska – Prožijete zvláštní rok. Necitlivostí a nedostatkem empatie možná o lásku přijdete. Dařit se vám bude hlavně v dubnu a na přelomu srpna a září.

Partnerský sex – Ze začátku roku se spokojíte s málem, v dubnu a květnu si ale sexuální náruživostí vše vynahradíte.

Sexuální překvapení – Duben pro vás bude plný překvapení, ale sexuálních novinek si užijete i v létě. Bude to trošku jako na houpačce. Jednou jsi dole, jednou nahoře.

Sexuální zdraví – Zdravotní problémy v únoru trochu zabrzdí váš sexuální apetit. Potom se ale všechno vrátí do svých kolejí, a v dubnu se dokonce můžete těšit na dokonalé zdraví.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Láska – Leden a únor nebude nic moc, energii dáte spíše do kariéry. Březen a duben už bude lepší, budete spokojení ve stabilním vztahu. V říjnu čekejte velký zájem o vaší osobu ze strany kolegy, či klienta.

Partnerský sex – Sexu si užijete hlavně v letních měsících a také na podzim.

Sexuální překvapení – První polovina roku bude spíše průměrná, v létě a na podzim ovšem zažijete sexuální smršť, která vás rozhodně překvapí.

Sexuální zdraví – Není se čeho obávat, vše by mělo fungovat jak má, snad kromě prvních měsíců roku, kdy půjde sex a vztahy trochu stranou.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Láska – Především ženy budou citlivé a vnímavé. Dají se čekat velké změny, většinou pozitivním směrem.

Partnerský sex – Počátek roku vám přinese velmi eroticky založeného partnera, dají se očekávat velké věci.

Sexuální překvapení – Připravte se na pořádnou dávku sexuální rafinovanosti, líbit se vám budou především cizinci a cizinky.

Sexuální zdraví – V květnu nebude vše úplně v pořádku, zbytek roku a především druhá polovina však bude přinášet jen radost.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Láska – Příští rok vás čeká závislost na partnerovi, budete atraktivní pro kolegy a klienty, ale pokud hledáte nový vztah, ideální k tomu bude červenec.

Partnerský sex – První polovina roku bude spíše průměrná, v létě se pak mohou dít velké věci, ovšem pravý sexuální uragán čekejte hlavně ke konci roku.

Sexuální překvapení – Léto bude plné překvapení. Čeká vás sex u vody, nespoutaná vášeň i nezávazný sex.

Sexuální zdraví – Celý rok by neměly být problémy, nejaktivnější a tedy nejzdravější budete v létě, hlavně pak v červenci.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Láska – V příštím roce můžete čekat spoustu lásky, hlavně však ve vztahu s cizincem a na dálku. Pozor na měsíce únor a květen – přinesou partnerské neshody. Konec roku bude plný lásky a usmiřování.

Partnerský sex – Vypadá to na opravdu žhavý rok. Hlavně koncem roku z postele prakticky nevylezete.

Sexuální překvapení – Hlavně v červenci se dočkáte nějakých překvapení, není jisté, zda negativních, nebo pozitivních.

Sexuální zdraví – Problémům se dokážete vyhnout, je ale třeba jít zdraví trochu naproti a sportovat.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Láska – Nesmíte být zbytečně skromní a nervózní, přenáší se to na partnera. V březnu a červnu čekejte spíše rozchody. Když se v květnu nebo říjnu vydáte na hory, čeká vás něco zajímavého!

Partnerský sex – Je třeba více myslet na tělo, na duši myslíte stále. Nebojte se experimentovat, hlavně si zachovejte sebevědomí.

Sexuální překvapení – Nic zvláštního nečekejte, leda by to přišlo od vás. Užít si můžete v květnu nebo říjnu, pokud vyrazíte do hor.

Sexuální zdraví – Jezte zdravě a sportujte, protože jinak může vaše sexuální zdraví utrpět újmu. Hlavně konec léta bude kritický.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Láska – Lásky si užijete v únoru, očekávejte zajímavé možnosti, mimo jiné i ze zahraničí. Pozor na nevěru, pro partnera budete velice důležití.

Partnerský sex – Hlavně počátek roku bude ve znamení skvělého sexu. Další sexuální tsunami očekávejte na podzim.

Sexuální překvapení – Počátkem roku a na podzim vás v posteli čeká spousta překvapení, stejně jako spousta sexu. Zbytek roku je spíše průměrný.

Sexuální zdraví – Tady by neměl být žádný problém, ve chvíli, kdy budete potřebovat, bude všechno fungovat, jak má.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Láska – Březen, duben a listopad budou vaše měsíce. Potká vás několik dobrých příležitostí pro lásku. Budete sebevědomí a okouzlující.

Partnerský sex – Ruku v ruce s tím, jak se vám bude dařit v lásce, zaznamenáte úspěchy i v partnerském sexu. Užijete si ho dosyta!

Sexuální překvapení – Naučíte se a zažijete spoustu nových věcí. Čeká vás i nějaká ta vzrušující rychlovka s náhodnými partnery. Nebraňte se tomu.

Sexuální zdraví – Dávejte pozor na alkohol, nesvědčí vašemu libidu. A nezapomínejte na antikoncepci, protože rok to bude co se sexu týče poměrně intenzivní.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Láska – Nebojte se projevovat své emoce navenek. Ne nadarmo se o vás říká, že jste studený čumák. Objeví se totiž někdo, kdo by mohl být vaším vyvoleným.

Partnerský sex – V květnu a červnu budete velmi aktivní v milostném sbližování. Dávejte pozor, ať vám partner nezmizí, projevte snahu a fantazii.

Sexuální překvapení – Největším překvapením bude, pokud popustíte uzdu své vášni. Neskrývejte své pocity, ani své chutě.

Sexuální zdraví – Překypujete sexuálním zdravím, člověk, se kterým se sblížíte, se má na co těšit. Jenom abyste se vy dokázali odvázat.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Láska – Užijete si spoustu citlivosti, na počátku roku si najdete někoho blízkého, nebo začnete dominovat ve svém současném vztahu. Nejintenzivnější pro vás bude měsíc červenec.

Partnerský sex – Hvězdy vám přejí, rok 2010 bude sexem přímo nabitý. Nejvíc si ho ovšem užijete v měsíci listopadu.

Sexuální překvapení – Ani o sexuální překvapení nebudete mít nouzi. Je pravděpodobné, že vás čeká nějaké velmi příjemné dobrodružství.

Sexuální zdraví – Kromě období měsíců březen a duben bude vaše zdraví pevné. V březnu a dubnu čekejte drobné problémy, které se ale záhy vyřeší.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Láska – V roce 2010 nebudete příliš výbojní, vaše snahy budou směřovat hlavně k udržení současného vztahu. Ideální měsíce pro vaši lásku budou březen, červenec a listopad.

Partnerský sex – Nehledáte nic nového, pracujete na svém vztahu, a to je dobře. Pokud přidáte více fantazie, bude váš sex prvotřídní.

Sexuální překvapení – Hlavním překvapením bude vaše snaha o experimenty v partnerském sexu. Je to ale dobrá cesta, kterou si vychutnáte vy, i vaše partnerka/partner.

Sexuální zdraví – Vše by mělo být v pořádku, snad kromě května a června, kdy vás čekají drobné zdravotní komplikace. Ty se ale brzy vyřeší.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Láska – Je třeba zapracovat na partnerských vztazích, které nejsou ideální. Pokud hledáte nový vztah, nejlepší to bude v květnu nebo červenci. Na podzim rozhodně neukončujte žádný vztah!

Partnerský sex – Nečekejte zázraky, v souvislosti s vašimi problémy ve vztahu jdou ruku v ruce i problémy v sexu.

Sexuální překvapení – Především v květnu a červenci se dá očekávat pořádný příval sexuálních překvapení. Mohlo by to souviset s novým, avšak krátkým vztahem.

Sexuální zdraví – Tady by problém být neměl, snad jenom na podzim dávejte pozor na infekce, které by mohly ohrozit vaší výkonnost.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.