Vycpané kalhotky! Co na ně říkáte? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vycpané kalhotky! Co na ně říkáte?

Vycpané kalhotky... vzali byste si je na sebe?
Vycpané kalhotky... vzali byste si je na sebe?

Typickou latinskoamerickou kráskou je žena kyprých tvarů, s velkými prsy a vyšpuleným rozložitým zadečkem. Co když je ale příroda neobdaří? Přečtěte si tip od čtenářky!

Před pár dny jsem se vrátila z Kolumbie. Miluju Latinskou Ameriku pro její originalitu a vkus. Všichni chodí barevně oblečení, mají super účesy. A zajímavý kult krásy. Úplně rozdílný, než je u nás v Evropě. Chceme být štíhlé, trápíme se kvůli velkému zadku. Na druhém konci světa je to úplně jinak.

Stejně tak jako ve Venezuele nebo v Brazílii mají místní kolumbijské ženy velmi blízko k plastickým operacím. Nedělají si hlavu s tím, že je příroda neobdařila krásou nebo těmi správnými proporcemi, prostě si je nechají vylepšit. Typickou kráskou je žena kyprých tvarů, s velkými prsy a vyšpuleným rozložitým zadečkem. Nehledí na nějaká kila navíc, neřeší lezoucí špeky na břiše. Tvar zadku mají tyto ženy v genech. Když se rozhlídnete po ulici, potkáte většinu žen s pěkným zadkem přesně podle jejich představ. Když jim takový zadeček bohužel nenaroste, objednají se na plastiku a nechají si do něj vmáčknout implantáty, stejně jako se dávají do prsou. A když na takovou operaci nemají peníze nebo ji z nějakého důvodu nechtějí, zajdou si do prodejny se spodním prádlem a koupí si kalhotky s vycpávkami.

Ty kalhotky mě tak zaujaly, že jsem je musela pro vás vyfotit. Ještě jsem přemluvila kamarádku Míšu, aby si je v obchodě vyzkoušela (chtěla si je koupit, protože má placatý zadek). K tomu přidávám několik fotek místních zadečků, které jsem „odlovila na ulici“...

Kliknutím zvětšete
Pro větší fotku na ní klikněte...

Klára, www.zena-in.cz

Jak se vám kalhotky líbí? Co na ně říkáte? Vzali byste si je na sebe?

Máte pro nás tip? Napište nám také na aha@ahaonline.cz

(miš)
Foto ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.