Sagvan Tofi: Jeho holka je těhotná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 3. května 2024

Svátek slaví Alexej, zítra Květoslav

Sagvan Tofi: Jeho holka je těhotná!

Fotografie
Fotografie (internal)

Sagvan Tofi (45), ikona mládeže osmdesátých let, herec, zpěvák, věčný večírkový povaleč a nově i scénárista připravovaného muzikálu Děti ráje, čeká potomka! Jeho dlouholetá přítelkyně Alenka přezdívaná Ála je totiž těhotná! Podle informací deníku Aha! je v pokročilém stadiu těhotenství a termín porodu má určený na leden 2010. Alenka, kterou Sagvan v médiích příliš na odiv nedává, už přitom vychovává osmiletou dceru z předchozího vztahu. K ní má Sagvan vztah přímo otcovský.

Jen Bůh ale ví, kolik nelegitimních potomků věčného buřiče po světě běhá. Teď mu tedy přibude první oficiální dítě. Sám »Sagi« se ovšem přiznat barvu zdráhá... „O tom nic nevím. Ale kdyby to byla pravda, byl bych rád,“ mlžil na přímou otázku. Své potomstvo tají i jeho souputník a »kamarád do deště« Lukáš Vaculík. Také na toho nedávno prasklo, že má na Slovensku dvaadvacetiletou dceru Alexandru.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.