Zneužili celebrity v tvrdém pornu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zneužili celebrity v tvrdém pornu!

Opravdu má herečka Eva Mendes (35) v podprsence takový »náklad«?
Opravdu má herečka Eva Mendes (35) v podprsence takový »náklad«? (Celebrityf.com, ara)

Světovým showbyznysem v poslední době pořádně mává skandál, který vyvolala jedna internetová stránka, na níž bylo zveřejněno mnoho erotických a pornografických fotografi í různých celebrit. Stránka se okamžitě stala jednou z nejnavštěvovanějších. Ale pozor! Celé je to velký podvod.

Jedná se totiž o fotomontáže. Ty jsou ve většině případů velmi kvalitně a profesionálně udělané, takže laik na první pohled nic nepozná. Majitelé stránek sice uvádějí, že jde o fotomontáže, ale fotografie si lidé ve velkém stahují a šíří po internetu bez upozornění, že jde o grafický trik. Hvězdné herečky a zpěvačky se proto rozhodly bránit a hodlají na majitele stránek podat hromadnou žalobu. Ukážeme vám, co hvězdy tak rozčílilo a upozorňujeme, že jsme vybrali ještě relativně »cudné« obrázky!

Britney Spears (27)

Americká zpěvačka, která se po několika letech problémů s drogami i svým psychickým stavem nedávno ve velkém stylu vrátila na výsluní, je často k vidění na stránkách bulvárních novin na celém světě. A na všech těchto fotkách je jasně patrné, že se rozhodně nemůže pochlubit takovou velikostí prsou, jakou nám ukazuje fotomontáž. Jedině snad v mateřství nebo v době, kdy měla dost kil navíc.

Scarlett Johansson (24)

Scarlett Johansson byla několikrát vyhlášena nejkrásnější a nejsmyslnější herečkou světa. Její krása je přirozená, po jejích rtech touží snad úplně každý. Zároveň je vybavena nádherným tělem, které nepostrádá výrazné křivky. Fotomontáž tak vypadá poměrně realisticky.

Catherine Zeta Jones (40)

Další obětí podvodníků se stala krásná manželka Michaela Douglase. Sama nahotou na filmovém plátně spíše šetří, takže těžko říct, jak moc je fotomontáž věrná. V každém případě je jasné, že s velikostí prsou to grafici maličko přehnali. Celkově působí herečka ve skutečnosti o něco subtilněji.

Maria Šarapovová (22)

Jedna z nejkrásnějších tenistek je idolem mužů, kteří milují blonďaté krásky. Na fotografiích působí velmi drobně a křehce, ale nenechte se mýlit. Měří totiž 188 cm. Svoje tělo ukazuje v rámci různých reklamních focení ráda, je si totiž vědoma své ceny. Fotomontáž působí poměrně věrně.

Keira Knightley (24)

Anglická kráska známá třeba z filmů o pirátech z Karibiku se nedávno rozčílila, když jí na filmovém plakátu graficky zvětšili prsa. Je totiž velmi hubená a její výstřih rozhodně zrovna nepřetéká. Její fotomontáž je tudíž spíše k smíchu, protože o takových »balonech« se jí může zdát jenom v nejdivočejších snech.

Beyoncé Knowles (28)

Americká zpěvačka má tělo, které by jistě chtěla vidět většina mužů na planetě. Tahle fotomontáž patří k jedněm z nejzdařilejších, grafici s s ní museli dát opravdu hodně práce. Majitelka lahodného hlasu ale pochopení pro fotomontáže vůbec nemá a údajně prohlásila, že až její právníci dostanou tvůrce fotek do rukou, připraví ho o všechno a bude chodit nahý i ve skutečnosti.

Pamela Anderson (42)

Herečka mnohokrát své vnady předvedla sama, včetně videa, kde souloží se svým tehdejším manželem Tommym Lee a které se dostalo na veřejnost. Dá se tedy říct, že fotomontáž je poměrně věrná, snad jenom pas má Pamela ve skutečnosti o něco užší.

Cate Blanchett (40)

Krásná australská herečka známá především z trilogie Pán prstenů je známá tím, že své tělo na plátně příliš neukazuje. S tím kalkuloval i majitel stránek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.