Už nechci chlapa, ale ženskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Už nechci chlapa, ale ženskou!

 (ara )

05:00 – Jsem už 20 let vdaná. Běhá mi mráz po zádech když se manžel ke mně přiblíží, nic k němu necítím. Myslím při milování na ženu, která je něžná a úplně jiná než chlap. Toužím po jemné lásce, kamarádství a něžném milování. To vše jen v mých představách. Asi už blbnu.

..

...Byla jsem kolem 19ti let sexuálně zneužívána známým a byly to moje první sexuální zkušenosti vůbec. Pak jsem se z toho zajetí dostala a po pár letech to zkoušela se svým přítelem a později s dalším přítelem a nelíbilo se mi to. Pak jsem potkala holku, zpočátku jsme byly jen normální kámošky, ale jednou to nějak přerostlo v něco víc a my jsme se začaly vášnivě milovat a bylo to nádherný. Žily jsme pak spolu asi 2 roky, pak jsme se bohužel rozešly, ne kvůli sexu. Mužský penis i sperma – tak to mi připadalo u těch předchozích dvou milenců odporné, ačkoli mě měli rádi a oba byli něžní. Jsem skutečně lesba, nebo to můžou být jen následky toho dlouhodobého sexuálního zneužívání?

...Já jsem to zkusila s holkou a líbilo se mi to, ale nikdy bych nevyměnila mužskýho za ženskou, myslím pro život. Jinak milování s holkou bylo super. Pokud tě to láká, vyzkoušej to, obohatí tě to a třeba poznáš nepoznané a bude to poprvé a naposled, nebo si to třeba někdy zopákneš.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.