Profesionální společník: Sex je zakázaný, ale každá druhá to zkusí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Profesionální společník: Sex je zakázaný, ale každá druhá to zkusí

Před akcí si společník pan Mirek a klientka vždy domluví společnou »legendu«. Jinak hrozí pořádný trapas.
Před akcí si společník pan Mirek a klientka vždy domluví společnou »legendu«. Jinak hrozí pořádný trapas. (Aha! – Martin Pekárek)

5:00 (ryc) – Když si služeb placených společnic užívají muži, nikdo se nediví. Tuto možnost však už mají i ženy. Mužský doprovod na společenskou událost, pracovní večeři či rodinnou oslavu si dnes jednoduše vyberou z katalogu na internetu. Pravidla jsou však striktní: Žádný sex! I když…

Výhradně na klientky-ženy je v Česku zaměřena jen jedna agentura. „Ostatní většinou nabízejí společnice a jen pár společníků. My jsme chtěli být originální,“ říká majitelka agentury Guyss Irena Holmanová. O práci společníka je prý enormní zájem. Dříve se ozývalo i 200 zájemců denně. Hodina se společníkem vyjde na 600 Kč.

Klientky jsou v naprosté většině ženy od 40 let výše. „Jde o dámy na úrovni, které se vypracovaly a nemají čas hledat si doprovod na nějakou společenskou akci. Některé už třeba mají špatnou zkušenost s tím, že přesvědčily kamaráda a on se pak choval nevhodně. A přijít sama je jednoduše společensky nepřípustné,“ tvrdí Holmanová.

Společník by měl být šarmantní a komunikativní. „Než jdeme na samotnou akci, musíme se s klientkou sejít a probrat podrobnosti. Pochopitelně si připravíme i legendu, jak jsme se seznámili či odkud se známe,“ vysvětluje společník pan Marek (44).

Přestože klientky vědí, že k službám společníka nepatří sex, zhruba každá druhá to prý zkusí. Přímé odpovědi na otázku, zda někdy takové nabídce podlehl, se pan Marek vyhne. „To by bylo neprofesionální,“ usmívá se.

„Víme, že se to stát může,“ krčí rameny majitelka agentury. „Společníci mají sex zakázaný, ale jak je ohlídáte? Kdybychom se to však dozvěděli, ukončili bychom s nimi spolupráci,“ dodává rezolutně.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.