Potřebovala jsem poradit, ale skončilo to v posteli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Potřebovala jsem poradit, ale skončilo to v posteli...

Paní Michaela ví o sexu vše!
Paní Michaela ví o sexu vše! (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Jsem čerstvě po rozchodu a svěřila jsem se s tím kamarádce v práci. Ona mi navrhla, že zajdeme večer na vínko a probereme to v klidu. Tak jsme se sešly, ale nakonec jsme to s vínkem přehnaly a já skončila u ní v posteli. Beru to jako úlet, ale ona mi teď nedá pokoj a chce vztah. Co teď? (Jindřiška, 34 let)

Jindřiško, tohle se občas stává. Vy jste se zřejmě potřebovala vypovídat a kolegyně toho možná využila. Každopádně byste to určitě neměla nechávat na mrtvém bodě a s kolegyní si promluvit, aby se vzduch vyčistil. Pokuste se jí vysvětlit, že z Vaší strany nešlo o nic vážného a že jste jí určitě nechtěla ublížit. Také bych určitě zmínila to, že jste po složitém rozchodu s mužem a do budoucna to bude zase a jenom muž, kterého si budete pro vztah hledat.

Přečtěte si
Wholds Wholds
19. 7. 2023 • 14:59

Earn income while simply working online. work from home whenever you want. just for maximum 5 hours a day you can make more than $600 per day online. From this I made $18,000 last month in my spare time.

Check info here=­======­======­=>>> rb.gy/pawpm

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.