Manžel viděl něco, co neměl: Teď je se mnou konec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Manžel viděl něco, co neměl: Teď je se mnou konec!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich sexuálními problémy...

Manžel byl minulý týden u kamaráda, opili se a on u něj přespal. V noci se dívali na nějaký hříšný film a viděl v něm něco, co v něm probudilo touhu. Zkrátka žena tam muži prováděla hluboký orální sex, jak mi to tedy manžel popisoval. Teď to chce po mně. Já se tomu dlouhých 10 let úspěšně vyhýbám a teď tohle. Nechci to dělat, nevím, jaké bych z toho měla potěšení já. (Agáta, 35 let)

Agáto, možná vás to překvapí, ale tato praktika je velmi oblíbená nejen u mnoha mužů, ale i u mnoha žen. Zkuste třeba jednou udělat výjimku, pohrajte si s manželovým penisem ústy a uvidíte, třeba vám to i on ústy oplatí a třeba už pak nebude chtít jinak. Nebuďte ale tak odmítavá, mohlo by se stát, že si manžel bude vychutnávat tohle potěšení jinde.

Přečtěte si
alzbeta59
11. 4. 2022 • 22:21

To sluvko "třeba" ... vám to i on ústy oplatí je v teto vete velice dulezite.

Moje kamaradka se mi kdysi sverila, ze ona se sice snazila nekolikrat premoci, ale kdyz rekla manzelolovi at oplati slubu, tak nemel zajem.
Doslo to tak daleko, ze se mi jednou sverila, ze pote co se pri tom poblinkala, manzel to prestal vyzadovat.

Chudak holka, ale ona je ted spokojena. Rekla, at privese vyplatu a vyhuli si sam, nebo si ho nekam na tuto sluzbu zanese.

S tim se neda argumentovat.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.