Manžel se zbláznil? Chce to připínacím penisem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manžel se zbláznil? Chce to připínacím penisem!

Paní Michaela radí našim čtenářům
Paní Michaela radí našim čtenářům (Foto ara)

Paní Michaela radí čtenářům s jejich vztahovými a sexuálními problémy...

S mým mužem jsme spolu už skoro 30 let. Najednou je ale jako vyměněný a začal toužit po experimentech v sexu. Já jsem v tomhle směru hodně otevřená, ale to, co po mě chce, se mi doslova hnusí. Nutí mě, abych si koupila připínací penis a strčila mu ho do análního otvoru. Ptala jsem se ho, jestli není gay, ale on se tak prý necítí. Prostě to chce jen zkusit. Já na to ale nikdy nepřistoupím, je mi z toho zle. (Pavlína, 44 let)

Pavlíno, po téměř třiceti letech manželství je normální, že chce manžel trochu experimentovat. A je fajn, že i vy jste tomu otevřená. Nicméně sex má těšit oba dva partnery, proto pokud vám je nějaká praktika proti srsti, nenuťte se do ní. Ale na druhou stranu, pokud to před manželem zahrabete pod koberec úplně, mohl by se stáhnout. Pak už by měl strach vám říct o dalších jeho erotických touhách. Zkuste si o tom rozumně promluvit. Zjistíte, proč to manžel vyžaduje a on zase zjistí, proč vy jste proti. Třeba dojdete k nějakému rozumnému kompromisu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.